HiRide Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Auto mam pol roku i niestety juz drugi raz jest uszkodzone Skrecilem na skrzyzowaniu w lewo,nie zdazylem sie jeszcze rozpedzic a tu nagle zza aut na przeciwnym pasie z parkingu cofa facet.Zaczalem hamowac z 40km/h ale niestety bylo za pozno.Odbilem jeszcze na pusty chodnik dzieki czemu uniknalem wiekszych uszkodzen. Mocher zaplacil 5 setek mandatu bo oczywiscie jego wina byla. Teraz mam pytanie.Gdzie mam sie udac na wycene szkod?Czy do swojego ubezpieczyciela ?(mam AC i OC) czy do ubezpieczyciela winowajcy (pzu) ?Jesli to jego wina to chyba udaje sie do jego ubezpieczyciela a moj nie ma z tym nic wspolnego.Dobrze mysle ?
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 tak , nie chciałeś się dogadać? w sumie nic się nie stało
HiRide Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 tak , nie chciałeś się dogadać? w sumie nic się nie stało juz tak sie raz dogadalem i placilem ze swojej kieszeni -moja glupota. Niby nic sie nie stalo takiego ale koles musialby miec przy sobie mysle z tysiac zlotych bo lampa do wymiana i lakierowania zderzaka W takim razie jutro jade do ubezpieczyciela mojego oprawcy. Dzieki za szybka pomoc
Rekomendowane odpowiedzi