iDybeK Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Gdzie w B7 2006 jest ukryte ucho holownicze ? Wiem głupie pytanie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedź :-(
.Pablo. Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Pod autem z prawej strony wspawane jest ucho. Z przodu jest hak do wkrecania w zderzak.
iDybeK Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 No właśnie o ten hak do wkrecania mi chodzi gdzie go znajdę?
oko89 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 U mnie w styropianowym kole w bagażniku jest włożone
iDybeK Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Fatum! Pytałem o nie i po 15 minutach potrzebowałem hak xD na trasie nagle mi zgasł i jak się zatrzymałem to wyleciało mi paliwo od spodu z prawej strony na wysokości tylnego pasażera =/
bulcek Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Może filtr paliwa się rozszczelnił (odczepił się wężyk), z tym że jest on bliżej tylnego koła od strony pasażera. A jeśli chodzi o ucho to u mnie też jest wraz z zestawem naprawczym w bagażniku.
iDybeK Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Możliwe jutro się dowiem a ucho było w bagażniku razem z kluczem do dokręcania koła
Rekomendowane odpowiedzi