muunv Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Siemanko Juz jutro Verva pod Narodowym. Ktos z klubu sie wybiera? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RALF76 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Można było pojeździć na specjalnie przygotowanym przez audi torze (pochylnie itp) autami A6,Q5 lub Q3 za napędem quattro więc fajna zabawa.. Edytowane 17 Września 2016 przez RALF76
Hugo Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Zgadza się. Najlepsza zabawa jest z A6 Allroad. Da się zrobić 45* kąt przechyłu
RALF76 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Jadąc na przechyle tym co pokazujesz pytam instruktura czy jesteśmy na granicy czy jest zapas - oczywiście jest co ciekawe w Q7 podobno na większy przechył wjeżdżali i po odsunięciu szyby od kierowcy można było asfalt ręką dotknąć nieźle ... ps. spokojnie można wjechać na całą ta pochylnie pomijając te pachołki które wydzielają linie... Edytowane 18 Września 2016 przez RALF76
Hugo Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Byłem tam kilka razy i jeździłem różnymi modelami. Faktycznie da się tak pojechać, że po opuszczeniu szyby dotykasz ręką kostki Gdzieś mam zdjęcia nawet. Fajne odczucia
Rekomendowane odpowiedzi