DeeJayFsiontek Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam!Jestem nowy na forum, wrzucam swoje pierwsze auto w życiu które zakupiłem niedawno, mam zamiar troche nią pojeździć więc chciałbym też ją troche dopieszczać małymi krokami Temat założony jest z myślą o planowaniu kolejnych modów i zarazem doradzania się Was co i jak. Tak więc.. Audi A4B5 Avant Rok.96 Wyposażenie:-Skóry-grzane fotele-Climatronik -szyber -el. szyby (tylko przód)Modyfikacje: - obniżona z przodu o 4cm-sprężyny MTS -pomalowany grill-kierownica od eski W planach:-zmiana radia na 2din -podświetlenia led-przyciemnienie szyb-chip tuning -podświetlenie klamek -dopieszczenie wnętrza na lale Bardzo mile widziane pomysły na modyfikacje od Was bardziej doświadczonych forumowiczów
chudy30 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 ładne audi i ładny kolorek powodzenia w modzeniu, 1 większe koło 2 niżej z nią 3 przód lampy poliftowe na przód wrzuć
PiterA4 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 ładnie sie prezenci zadbaj o fotele bo jak zapuscisz to niema odwrotu
DeeJayFsiontek Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Skóry są po czyszczeniu i delikatnej pielegnacji, koledzy powiedzcie mi jaka gałkę zmiany biegów polecacie żeby ładnie wyglądała? Do 40-50zl.
MARCIN607 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Albo taką jak masz tylko igła albo rs4 b7 :- )) tylko ciut budżet wyższy. Fajnie się prezentuje autko. Lekko w dół 17" z b6-3 ramienne i będzie miód Edytowane 19 Września 2016 przez MARCIN607
Jachyr Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Albo do obszycia swoja wyslij. Ja za komplet kierownica,galka i mniszek zaplacilem ok. 200zo mozesz wybrac kolor nici a nawet rodzaj szwu.. P.s kierownica S-line/S3 nie 4eskowa. Dzialaj jak koledzy pisza i bedzie fajnie. Edytowane 19 Września 2016 przez Jachyr
Rekomendowane odpowiedzi