FanatykRS Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam mam ciezki orzech do zgryzienia a wiec tak,vacum -0.9 za zaworkiem zwrotnym a przed n75 -0.9 z n75 na gruche 0.57 i jak zatkam wezyk idacy do obudowy filtra powietrza podcisnienie wzrasta na gruszce na -0.9 bara i wciaga sztange pod sama gruche do konca ,dodam ze n75 nowe , a jak sciagne wezyk od gruchy egr niema nic po podlaczenia vacuometra ale jak sciagne znowu ten wezyk od filtra i zatkam jest na egrze 0.9 a jak wszystko jest spieta i sciagne sam wezyk od filtra powietrza i zapne vacuonetr daje -0.5 bara, wszystkie wezyki wymieniane szczelnosc vacuometrem sprawdzana n75 n18 przepinane zamieniane ,przeplywka wyciagana czyszczona ale jak rozpinalem kostke od przeplywomierza 5pinowa bo tyle jest pinow na czujniku to na pierwszym pinie w kostce jest chyba czujnik temperatury powietrza ktory jest wylamany moze to jest waszym zdaniem powiazane z moim problemem ??? dodam ze wezyki dobrze podpiete za niedlugo czyszcze vnt ale pierwsze musze pozbyc sie przyczyny jego zapiekania sie czyli tego slabego podcisnienia ,mam vaga jakiegos innego jak uda mi siue to zrobie te logi i tu wrzuce za pomoc z gory Dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi