Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more bydziesz lacze oblykać ?
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more bydziesz lacze oblykać ? całkiem możliwe
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more bydziesz lacze oblykać ? całkiem możliwe to dej mi do lansu 18 "
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie?
Opublikowano 7 Lutego 201115 l No jak w kolor to będzie do tego lotka MS Design czeka więc może jeszcze dyfuzor MS Design i mój wydech przygarniesz
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor Ostatnio ktoś mi sprzątnął sprzed nosa takie listwy za 900zł a że jest to towar pożądany, to długo nie zastanawiałem :gwizdanie: Jak były po 900 to ja je wtedy wyrwałem za 850 razem ze mną Wojtek_A4, Tomeks i Pepin :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:02_________________________________________________Będziesz dawał je w kolor ? Wiem i ten kolo miał jeszcze komplet ale jak ostatnio zadzwoniłem to powiedział że tylko tylne mu zostały tak w kolor, bo ta szarość jakoś do mnie nie przemawia w kolor z tym i będzie :kox: zaś se możesz po wsi polansować To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie? Muszę kumpla gonić żeby mi ją w końcu pomalował ale jutro coś innego ma być :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 19:42_________________________________________________ No jak w kolor to będzie do tego lotka MS Design czeka więc może jeszcze dyfuzor MS Design i mój wydech przygarniesz A wiesz że na mój wydech mam kupca :gwizdanie:
Opublikowano 7 Lutego 201115 l No ja mój wydech + ścięte końcówki Ulter + dyfuzor s-line będę miał na zbyciu w przeciągu miesiąca
Opublikowano 7 Lutego 201115 l To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie? Muszę kumpla gonić żeby mi ją w końcu pomalował ale jutro coś innego ma być :gwizdanie: Mam Cię! BOSE...
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie? Muszę kumpla gonić żeby mi ją w końcu pomalował ale jutro coś innego ma być :gwizdanie: Mam Cię! BOSE... Też ale jeszcze coś
Opublikowano 7 Lutego 201115 l To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie? Muszę kumpla gonić żeby mi ją w końcu pomalował ale jutro coś innego ma być :gwizdanie: Mam Cię! BOSE... Też ale jeszcze coś 19" :naughty:
Opublikowano 7 Lutego 201115 l To jeszcze nie koniec jutro more Lotka S-Line będzie na aucie? Muszę kumpla gonić żeby mi ją w końcu pomalował ale jutro coś innego ma być :gwizdanie: Mam Cię! BOSE... Też ale jeszcze coś
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor A Ty xenon masz czy jutro będziesz miał Mam Bixy A Ty xenon masz czy jutro będziesz miał Ma, ma... Czym Nas zaskoczy? Nowa nalepka
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew:
Opublikowano 7 Lutego 201115 l Autor Ta nalepka jest paskudna, nie waz sie jej przyklejac Flyer chyba nie myślisz, że dałby to na swoją furkę? H4mm3R powiedz, że to żart! :gwizdanie: :polew: No co wam się w niej nie podoba