Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było brać navi ode mnie :) moja hulała i ani razu się nie zawiesiła :evil:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

było brać navi ode mnie :) moja hulała i ani razu się nie zawiesiła :evil:

Jakby mi Siemian miesiąc wcześniej powiedział, to może i bym tak zrobił :gwizdanie: za chwile pojadę do gościa co mi ten napęd wymieniał... może coś się uda zrobić :cool1:

Opublikowano

miałęm coś takiego w zwykłym radiu. jeś.li ci radio nie reguje na klawisz wyjęcia płytki, musisz delikatnie płytke popchnąć... bo płyta zatkała się na wysokości wyjścia płyty... u mnie się sprawdzał wówczas świetnie świstek od parkometru, dosłownie centymetr się wsuwało i trafiałes na płytke i już działało potem. Miałem tak ja wiem ze 2-3 razy.

Opublikowano
  • Autor

Jak jest RNS zimny to wszystko działa, wczoraj widocznie się przegrzał :disgust:

miałęm coś takiego w zwykłym radiu. jeś.li ci radio nie reguje na klawisz wyjęcia płytki, musisz delikatnie płytke popchnąć... bo płyta zatkała się na wysokości wyjścia płyty... u mnie się sprawdzał wówczas świetnie świstek od parkometru, dosłownie centymetr się wsuwało i trafiałes na płytke i już działało potem. Miałem tak ja wiem ze 2-3 razy.

Też to już wyczajiłem, że czasem trzeba ją naciś bo się blokuje ;)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________RNS-E z datą produkcji 2010r. już jedzie do mnie :naughty:

Opublikowano

i to jest nowy RNS-E? jakoś rozdzielczość (niska) mi nie pasuje, ale moze zdjęcia kiepsko zrobione.

po za tym navi 2010? a zdjęcie z 2009?

Opublikowano
  • Autor

chyba kupiłeś starą navi :mysli: nie ma przycisku "Media" tylko tak jak w starym "CD/TV"...

Mi głównie chodziło żeby nie było za drogo i navi była w miarę nowa. A skoro ta jest z 2010r. to swoje pociągnie. Zobaczymy jak dojdzie ;)

Opublikowano

H4mm3R jak możesz mieć navi modelowo z 2010 jak ich nie robią od 2 lat (mówie o świezyszych nowszych generacyjnie modelach).

To co widze na zdjęciu to jest normlane Navi z B7 z płytą (jedną strefą) z 2010 :)

Opublikowano
  • Autor

H4mm3R jak możesz mieć navi modelowo z 2010 jak ich nie robią od 2 lat (mówie o świezyszych nowszych generacyjnie modelach).

To co widze na zdjęciu to jest normlane Navi z B7 z płytą (jedną strefą) z 2010 :)

Dzwoniłem do typa i zapewniał mnie że navi jest z 2010r. płyty i gpsa nie chciałem bo mam swoje i gościu oddał taniej tego RNSa. Jak mogą ich nie robić, skoro Siemian ma RNSa z 2009r. i nie jest to RNS wer. 2 czyli np. taki jak montują w EXEO :mysli:

Opublikowano

jak nie robia , miałem rnsa 2009

Opublikowano

cały czas jest produkcja..więć 2010 też jest..szkoda że jak ktoś ma 2010 to nie ma już tej nowej..

Opublikowano

ja mówie że nie robią nowszego modelu... w sensie generacji, a klepią ten sam model cały czas... o to mi chodzi, bo produkcja jest bo musi być. Czyl;i czy 2007 czy 2009 to ten sam model ale z innego rocznika :)

Opublikowano

a nie wkładają tych nowych bo te nowe są sterowane gatewayem..zupełnie co innego niż magistrala can :cool1:

Opublikowano

IMG_44410217.jpg

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

przy czarnym to mi nawet nie przeszkadzają wystające po za obrys felgi...

czy to OOOO ma jakies progi założone?

Opublikowano
  • Autor

To CCCO ze zdjęcia ma chyba tylko listwy na drzwiach z S-line...

Opublikowano

ciekawe jaki to rozmiar kół jest i o ile zawias ma na minusie że tak nisko i ładnie stoi...

a potem zaprosimy go żeby wpadł do Polski i zoabczymy kiedy urwie mocowanie skrzyni biegów (bo to wystaje najniżej auta) :)

Opublikowano

Przecież to a4 jeździ w Polsce :gwizdanie: w Poznaniu jak się nie mylę.