Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Specjalne złączki pod nietypowe wejścia 3/8, made by Grześ Miejmy nadzieje że będą szczelne i wszystko będzie Okej Nie zpaomnij o dźwigienkach Edytowane 19 Stycznia 201610 l przez !Grześ
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Hmmm przekozak to audi , w uj pracy włożone Widzę że parę gwintów po-testowałeś i myślę że z tych wszystkich tak jak mi jeździło Ci się na H&R . Zajefajna sprawa z hamulcami możesz powiedzieć jaką masz teraz tarczę 370mm ? Co do powietrza to hmmm jeździłem na gwincie KW było naprawdę za***iście do czasu kiedy przy 140 km/h nie wywalił śię wąż i nie wylądowałem w rowie wtedy powiedziałem sobie nigdy więcej , wiem teraz są lepsze zestawy ale dalej nie mam do tego zaufania . Chociaż mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko OK . Ale i tak naprawdę podziwiam to auto .
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l H4mm3r wszystko już mi skompletowałeś ? A kasę już masz a jakby inaczej
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Autor Hmmm przekozak to audi , w uj pracy włożone Widzę że parę gwintów po-testowałeś i myślę że z tych wszystkich tak jak mi jeździło Ci się na H&R . Zajefajna sprawa z hamulcami możesz powiedzieć jaką masz teraz tarczę 370mm ? Co do powietrza to hmmm jeździłem na gwincie KW było naprawdę za***iście do czasu kiedy przy 140 km/h nie wywalił śię wąż i nie wylądowałem w rowie wtedy powiedziałem sobie nigdy więcej , wiem teraz są lepsze zestawy ale dalej nie mam do tego zaufania . Chociaż mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko OK . Ale i tak naprawdę podziwiam to auto . Dzięki Zgadza się H&R to dla mnie najlepsza marka. Przód 370 tył 330 Air montuje na skręcanych złączkach i czarnym tekalanie więc powinno wszystko trzymać. Pewnie zostałbym przy gwincie gdyby nie dojazd na budowę, brak komfortu w trasie na 20" i podzespoły cierpią a to znowu koszta...
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l nie myślałeś dawać węży ciśnieniowych bliżej okuć żeby wyeliminować opcje przetarć przy okuciach? Ogólnie mocno cisniesz, podzespoły hi-endowe
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Autor Okuć jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca mają być gotowe przez Czesława
Opublikowano 2 Lutego 201610 l Autor Co raz to szersze felgi, ciężej się kręci, to na pokład wpada servotronic
Opublikowano 2 Lutego 201610 l Patrząc na kartony widzę czemu się ciężej kręci U mnie by się przydało bo czasem na parkingach przy się odczuwa. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 Lutego 201610 l Niech będzie jak mówisz Przy Twoich parametrach felg to niezbędny modzik albo trza było do 15" wrócić też byś paluszkiem kręcił
Opublikowano 2 Lutego 201610 l albo trza było do 15" wrócić też byś paluszkiem kręcił ta pod te heble to nawet 17 nie wejdą