TOM3K Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 W sumie tak. Tym bardziej ze użytkuje to auto na codzień
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Auto zrobiło już pierwsze kilometry. Na powietrzu całkiem inny komfort niż na gwincie, zostało kilka drobnych rzeczy do poprawy i będzie dobrze. Pozostało odświeżyć felgi, założyć gumy i robić spasy Tak mi Kuba ukrył dwie butle z Q7, bagażnik prawie nie tknięty i koło zapasowe jest
afroo. Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Elegancko. Tylko teraz już quattro nie zmieścisz. Jedna rzeźba mniej. ; )
bako Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Mega praktycznie podoba mi sie. jaki łaczny litraż?
FroS-t Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Też o tym pomyślałem.....a Tomasz nam zdjęcie butli wstawił p.s Tomaszu czemu mi na "Fejsbuku" pokazuje Ciebie jako osobę którą mogę znać ??????
rs4wagon Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Dawaj dawaj bo sie wszyscy chcemy posrać,ciekawe jak to siadzie
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Auto zrobiło już pierwsze kilometry. Na powietrzu całkiem inny komfort niż na gwincie, zostało kilka drobnych rzeczy do poprawy i będzie dobrze. Pozostało odświeżyć felgi, założyć gumy i robić spasy Tak mi Kuba ukrył dwie butle z Q7, bagażnik prawie nie tknięty i koło zapasowe jest No i pieknie więc wszystko wyjdzie jak ori Dobrze Kuba pomyślał o tym ,mimo to czekam na film z spsssss
H4mm3R Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Mega praktycznie podoba mi sie. jaki łaczny litraż? 10L A gdzie pompkę wsadziłeś ? W błotnik Też o tym pomyślałem.....a Tomasz nam zdjęcie butli wstawił p.s Tomaszu czemu mi na "Fejsbuku" pokazuje Ciebie jako osobę którą mogę znać ?????? Na razie tyle wystarczy PS. To nie ja Dawaj dawaj bo sie wszyscy chcemy posrać,ciekawe jak to siadzie Bez szału, tył tak nie siada, bo jest odbój z poliuretanu żeby 20" nie dobijało...
Polko_V Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Ładnie Tomku... Ja na razie mam dźwigniętą podłogę bagażnika o 8 cm, ale już wiem jak to pomieścić, aby powrócić do standardowego litrarza. Ja też schowałem kompresor w błotniku tuż obok centralki . I co...nie porównywany komfort co nie?!
rune Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Auto widze daily. Nie moge na zdjeciu zlokalizowac odwadniaczy. Montujesz? 10L lacznie, no to w sumie jedno podniesienie od zera i sie kompresor zalacza. Zlaczki metalowe czy plastiki? Jaki przekroj kabli? Po kolorze widac, ze od Czeslawa, wiec o szczelnosc nie ma co sie martwic. Edytowane 9 Marca 2016 przez rune
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Ładnie Tomku... Ja na razie mam dźwigniętą podłogę bagażnika o 8 cm, ale już wiem jak to pomieścić, aby powrócić do standardowego litrarza. Ja też schowałem kompresor w błotniku tuż obok centralki . I co...nie porównywany komfort co nie?! Ano jest różnica Auto widze daily. Nie moge na zdjeciu zlokalizowac odwadniaczy. Montujesz? 10L lacznie, no to w sumie jedno podniesienie od zera i sie kompresor zalacza. Zlaczki metalowe czy plastiki? Jaki przekroj kabli? Po kolorze widac, ze od Czeslawa, wiec o szczelnosc nie ma co sie martwic. Pewnie zamontuję odwadniacz, tylko muszę pomyśleć gdzie go dać... Nie ma miejsca na więcej butli, choć to co jest daje radę. Metalowe skręcane. Których kabli? Tak Czesława, profi robota.
carrera369 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Zimówki to 18" czy 19" ? Jaki rozmiar opon ?
rs4wagon Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 18 Zimówki to 18" czy 19" ? Jaki rozmiar opon ? 18 Ładnie Tomku... Ja na razie mam dźwigniętą podłogę bagażnika o 8 cm, ale już wiem jak to pomieścić, aby powrócić do standardowego litrarza. Ja też schowałem kompresor w błotniku tuż obok centralki . I co...nie porównywany komfort co nie?! Ano jest różnica Auto widze daily. Nie moge na zdjeciu zlokalizowac odwadniaczy. Montujesz? 10L lacznie, no to w sumie jedno podniesienie od zera i sie kompresor zalacza. Zlaczki metalowe czy plastiki? Jaki przekroj kabli? Po kolorze widac, ze od Czeslawa, wiec o szczelnosc nie ma co sie martwic. Pewnie zamontuję odwadniacz, tylko muszę pomyśleć gdzie go dać... Nie ma miejsca na więcej butli, choć to co jest daje radę. Metalowe skręcane. Których kabli? Tak Czesława, profi robota. majk,prosto z butli spuszczaj i bedzie ok,kable pewnie mu chodzilo o przewody hahah aa tak apropo,dlaczego Kain zabil Abla??
Rekomendowane odpowiedzi