shortygb Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Witam mam problem ze swoją Audiczką A4 B8 2.0Tfsi 211hp (kombi) anglik s- tronic-mianowicie: Podczas jazdy pokazała mi sie kontrolka EPC i kontrolka silnika (obie na żółto) silnik przestał równo pracować i stracił moc próbowałem podłączyć OBD2 i wykasować błąd ponieważ kilka tygodni temu to podziałało(ale nie tym razem) po wyszukaniu błedu przez OBD pokazała mi się informacja PO303-UKŁADNAPĘDOWY CYLINDER 3 MINSFIRE DETECTED Bardzo bym prosił o jakąś pomoc poniewaz jesli silnik nie bedzie wymagał ingerencji to moge reszte sam zrobic,a angielski mechanior to mnie skasuje jak za zboze,dzieki i pozdrawiam wszystkich.
komoornik Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Świeca / cewka? Wymień świece i przerzuć cewkę na inny cylinder. Edytowane 20 Września 2016 przez komoornik
shortygb Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 Świeca / cewka? Wymień świece i przerzuć cewkę na inny cylinder. dzięki sprobuje
Rekomendowane odpowiedzi