simon877 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mam pytanie chciał bym załozyc jakiś wydech sportowy mam juz kilka czesci ale nie moge znalesc tłumika koncowego dedykowanego to mojego modelu w normalnej cenie. Problem jest w tym ze w Quattro rura do końcowego tłumika dochodzi pod kontem. Znalazłem tłumik końcowy Remusa dedykowany do mojego auta ale kosztuje ok 2000 zł. Mam prosbe jak ktos widział taki tłumik innej firmy, to niech podrzuci jakis link albo da znać ze widział takiej firmy np.
Dev Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.ulter.com.pl/index.php?show=dedyk&f=2&m=4&s=404 moze cos takiego ale mi sie nie widzi
simon877 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Do 1.8 T zwykłego to on pasuje ale nie do Quattro
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Do 1.8 T zwykłego to on pasuje ale nie do Quattro zamów taki jaki ci potrzebny w www.el-tec.pl
labek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja mam do sprzedania TOMSONA z kwasówki, był założony u mnie w Q wiec pasuje na 100% przelot z dwoma rurkami na koncu, jak jestes zainteresowany to wal na PW lub gg 1439026 cena b.atrakcyjna.
Rekomendowane odpowiedzi