Maciej86 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Forumowicze, mam pytanie odnośnie mocowania zderzaka przedniego i nadkola od strony koła w A4 b5 1997r. Z prawej strony nadkole mam przymocowane wkrętami a wypustkę od zderzaka do nadkola przymocowaną jakimiś kołkami, z lewej strony nie nam tych kołków, wyjąłem kołek ze strony prawej i udałem się do serwisu Audi w celu dokupienia, nie znaleźliśmy takich kołków na rysunku. Proszę o informację co tam powinno być, jakieś zdjęcie czy numery tych kołków. Widzę że chyba nikt nie wie o co mi chodzi zamieszczę 2 zdjęcia strony lewej, nie kompletnej i prawej kompletnej, proszę o informację co powinno znajdować się w miejscu otworów. Myślę że z prawej strony to nie są oryginalne zaślepki?
karpatka Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Jeśli chodzi ci o kołeczki które idą pod nadkole w które wchodzą śruby to w każdym motoryzacyjnym dostaniesz bodajże 7 mm mają i na to śruby na torxa i żadnej innej filozofii nie ma \
Maciej86 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Temat rozwiązany, dokupione w aso. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi