zomolek Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Potrzebuje rozpiske wtyczki Ecu od pina 26 podczas podłaczania czujnika pedału sprzegła na pin 46 rozleciała mi sie wtyczka poskładałem to ze zdjec ktore zdazyłem zrobic ale teraz szaleje mi wskaznik temp zewnetrznej dzieje sie tak ze jak włacze to pokazuje on od zera stopni po czym rosnie a jak wyłacze zapłon i włacze to dalej startuje od zera mysle ze cos pomyliłem przy pinach. Z gory dziękuję
badyl666 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Mam taki http://sprinterro.com/ecu/ecu_afn.pdf
zomolek Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 dzięki z tym akurat sobie poradziłem ale mam inny problem bo nie działa przepływomierz przeplywka fizycznie działa po podłożyłem ją do innego auta i jest OK ale umnie nie działa albo padł jakiś przekaźnik lub jakiś bezpiecznik i tempomat popodkreślam że jestem po przekładce automata na manual b5 lift 1.9 tdi AFN PS tempomat także nie działa może jedno z drugim ma coś wspólnego Ma ktoś jakieś pomysły co to może być? Temat już opanowany
Rekomendowane odpowiedzi