Bobasan Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam, Poszukuje dobrego znachora do regeneracji xenonów w B6 we Wrocławiu. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam.
Fido Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Może nie Wrocław ale ceny sprawdzić możesz http://regeneracja-hc.com/Cennik/a4/
Ralen Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Nie baw się w to. Zainwestuj 3-4 stówki i ślij lampy do Gwerty albo do innego wariacika z forum a będziesz zadowolony
adrian_pt Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Pisałem do niego i nie otrzymałem odpowiedzi. Zajmuje się tym jeszcze? Jak sie z nim skontaktować?
Ralen Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Skontaktuj się z Koj@k. On mi ogarniał lampy i jest 5/5 Edytowane 4 Października 2016 przez Ralen
adrian_pt Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Już sobie poradziłem. Rozebrałem lampy na części i okazało sie, że wymagają tylko zmiany żarników. Kupione od kolegi na forum. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi