Patryk95 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Witam Wszystkich ! A4 B5 Avant z końca 2000r w pięknym lakierze Ebonyschwarz-Perleffekt LZ9W. Jestem 1 właścicielem w kraju. Auto pomimo wieku i przebiegu naprawde zadbane dlatego wybrałem ten egzemplarz, oczywiście nie wszystko jest idealne ale z czasem wszystko bedzie tip top Wyposażenie : -2xel .szyby -el.szyberdach -el.lusterka+podgrzewanie -Podgrzewane przednie fotele +pompowane lędźwie -Podgrzewane dysze spryskiwaczy -Pełen FIS -PDC -Org odczepiany hak Westfalia. -Domykanie szyb/szyberdachu z pilota -Climatronic -Radio 2 din -Lusterko wsteczne Fotochrom -ASR -ABS -Roleta z kratka itp Plany: -Większa felga -celuje w 18 z rs6 c5 -FMIC -Turbo AWX lub coś jeszcze większego -Pompki Al -Przelot 3-2.5 " -Strojenie -Fotele Recaro Co już zrobiłem : -Wymiana kpl wahaczy przód (Do wymiany były tylko górne ale auto obecnie jeździ długie trasy po Skandynawii wiec wleciały wszystkie nowe) -Amortyzatory Monroe przód+tył -Poduszki-skrzyni -Nowe filtry Bosch +olej Motul 5w30 -Wymiana wężyków podciśnienia -EGR Of -Czyszczenie dolotu Edytowane 27 Września 2016 przez Patryk95
Bartender Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Piękna Potrzebuje dopieszczenia ale baza do modów świetna Do planów może obszycie kierownicy?
Patryk95 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Z kierownica zobaczymy, bo chciałbym założyć trój ramienna z a3 po lifcie bo jakoś tak nowocześniej wygląda
Rekomendowane odpowiedzi