narciarz89 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Witam przeszukałem forum ale nie znalazłem konkretnej fachowej rady odnośnie otworzenia maski w tym modelu . Problem tkwi w urwanej lince ,dojścia od strony grilla praktycznie nie ma po zdjęci osłony silnika od dołu jest belka , klima itd, wiec mam pytanie czy jest sposób inny na otworzenie tego czy jesli sciągne zderzak i cofne chłodnice będe miał dojscie do tego zamka o ile moge to zzrobic przy zamknietej masce ? jak to wogóle wyglada gdzie i co nacisnąc zeby otworzyć ten nieszczęsny zamek pozdrawiam
soulmaster3m Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/311529-Hood-Latch-Release-Cable-Broken-How-to-open-hood
narciarz89 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/311529-Hood-Latch-Release-Cable-Broken-How-to-open-hood podejrzewam ze w tym filmiku gośc miał tylko problem z otworzeniem drugiego rygla tn tego co otwiera ta dzwigienka w grillu nie zwalnia to blokady którą zwalnia linka :/ a no i dzwoniłem do blacharza w polsce jak twierdzi w tym modelu nie ma triku na to rozbierac dół i jazda ale moze jest jakas szansa do piatku musze to zrobic a ani kanału ani za duzego zaplecza z narzedziami
soulmaster3m Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 No. ale przecież ściągając grill masz dostęp do linki czy do tego co z niej zostało.
narciarz89 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 No. ale przecież ściągając grill masz dostęp do linki czy do tego co z niej zos tyle widze jak zdejme grill No. ale przecież ściągając grill masz dostęp do linki czy do tego co z niej zos tyle widze jak zdejme grill jakby ktoś miał fotki identycznego modeklu jak to wygląda i gdzie trzeba co nacisnąc nawet przy otwartej masce byłbym wdzięczny otworzyłem bez instruktarzu odkręcałem sruby zamka od maski poszło
soulmaster3m Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Przecież dałem link do audizine, tam pisali o odkręcaniu śrub.
narciarz89 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 przy okazji nakrecilem film
Rekomendowane odpowiedzi