Patrykjagoda Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja obstawiam 40-45:/ wyposażenie nie powala i te elementy co lakierowalem. Jedynie przebieg ratuje niski 94tys Dostałem odpowiedź ze uznano szkodę całkowita i wyceniaja pojazd przed szkodą i po szkodzie i poinformuja jak tylko będą wiedzieć Ciekawe ile wpisza za wrak i wartość przed szkodą. W ac miałem 55tyś ale wartość zmienna:/
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Jak Ci zaproponują np 35K + wrak to powiedz im żeby sobie ten wrak sami zabrali i sprzedali. Ja tak zrobiłem i ubezpieczyciel sprzedał mój wrak i oddał całość kasy.
Patrykjagoda Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Już prawie wszystko dobrane z ubezpieczenia:) ale tak jak mówisz nie przejdzie bo dostałem namiary na klienta więc ich już to nie interesuje:) ale pojazd naprawiam i jeszcze doposaze i coś zostanie:) Plus będę się starał o zwrot za spadek wartości pojazdu:) Zawartość dodana 15 minutes later Potrzebuje porady na temat modyfikacji Zastanawiam się pomalować grill przód cały na czarny połysk plus ramki wokół szyb też czarne w połysk do tego tylne szyby przyciemnic Pozytywnie czy lepiej gdy zostanie chrom i doda jakby luksusowego wyglądu
Patrykjagoda Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Witamy wśród żywych:):) Nie było tak źle jak się zapowiadało:)
zabiello Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Chyba poduszka ma trochę inny kolor niż powinna mieć ale ważne że udało Ci się naprawić. Obyś teraz dłużej cieszył się samochodem
Patrykjagoda Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 No jest czarna ale przejściowo narazie bo może będzie inna kierownica albo obszycia nowe:)
Kooga Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Ladne autko, ile to to ma kucy? Po tym wypadku rama nie byla pogieta?
Patrykjagoda Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 265km Fartuch lewy jego połowa została naruszony o 2cm przez to Musiałbyc na ramie wyciągany. Reszta wporzadku
l.e.s.t.e.r Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Godzinę temu, Kooga napisał: Jakis program bedziesz wgrywal? Benzynę wolnossącą chcesz chipować ? Przyrost 5KM może da radę...
Kooga Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 No wlasnie pytam bo nie wiem jak to wyglada w takiej benzynie, czy to cos da
zabiello Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Przy 3.2 i 265 KM przyrost byłby większy niż 5 KM Pewnie ze zrobionym wydechem około 290 by wyszło.
Patrykjagoda Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Nie warto modyfikować. Dużo pieniędzy a mały przyrost. Plus potem spalanie. Zadbać o czysty dolot dobra kondycję żeby udało się serię trzymać bo 265km starczy:) w napędzie quattro więcej mi nie potrzeba. Zastanawiam się czy warto dodać oryginalny subwoofer i wzmacniacz bo mam concert zwykły bez suba. Kolejna rzecz do rozważenia to grill plus ramki wokół szyb czy chrom czy coś innego może czarny połysk albo ciemny grafit sam nie wiem co na plus byłoby
l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Masz rację pomyliłem się http://vtech.pl/katalog/chip-tuning-Audi-A6-C6-3.2-FSI-188kW-255KM Będzie 6KM
Patrykjagoda Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Kolejny mod Pedalbox zawitał na pokładzie zobaczymy jak wpłynie tryb Eco i sport plus na osiągi. Muszę jeszcze to ładnie wkomponowac w tunel narazie wersja testowa
LukiKRK Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Jest różnica w reakcji na gaz co nie? [emoji4] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Patrykjagoda Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Jest jest na postoju narazie miałem okazję testować ale prawdopodobnie we wtorek wytestuje na autostradzie więc wtedy zobaczę miałem zakładać oryg ads podobne kwoty ale tam więcej jest zabawy z montażem i tylko dwa tryby do wyboru. A tu aż 18 wersji i myślę że się dopasuje coś pod siebie:)
zabiello Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 2 godziny temu, LukiKRK napisał: Jest różnica w reakcji na gaz co nie? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dużo daje wogóle ten pedalbox? 2 godziny temu, Patrykjagoda napisał: Jest jest na postoju narazie miałem okazję testować ale prawdopodobnie we wtorek wytestuje na autostradzie więc wtedy zobaczę miałem zakładać oryg ads podobne kwoty ale tam więcej jest zabawy z montażem i tylko dwa tryby do wyboru. A tu aż 18 wersji i myślę że się dopasuje coś pod siebie:) W Pedalbox też można zmienić sposób działania servotronic tak jak w ADS?
LukiKRK Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Nie to do servo nic nie ma. To tylko akcelerator pedału gazu. Duzo wcześniej i bardziej otwiera przepustnice przy dodawaniu gazu. Zobacz filmiki na YT...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Patrykjagoda Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Opublikowano 23 Maja 2017 Dziś miałem okazję testować pojazd 300km autostrada. Pedalbox oczywiście coś daje. Ale mam problem Gdyż z zakresie różnie ale średnio od 1000 do 2500obr w różnym zakresie następuje szarpanie przy dodawaniu gazu. Dzieje się to różnie i w zakresie podanym wyżej. Potem idzie. Oraz mimo wymiany tulei na 75mm itp dalej mam problem z przenoszeniem wibracji przy prędkości 115 do 145km najbardziej pod np górkę czy coś. Powyżej idealnie. Dodam iż nie trzęsie tak kierownica jak tak jakby podłoga. Ogólnie przenosi na karoserie.
Rekomendowane odpowiedzi