Roland Hymon Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam mam a4 b6 1.8t zagazowane . Jestem aktualnoe w holandi i mam maly problem dotyczy odpalania z rana auto postoi z 9 godzin i ma ciezko odpalic wymienione swiece filtr paliwa i dalej nic a w polsce bez problemu dziennie odpalal . Niektorzy mowia ze to wilgotnosc powietrza . Nie wiem czy przez takie krecenie go nie stanie sie nic z rozrusznikiem. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) przed pozostawieniem auta na noc odłącz wtyczke od elektrozaworu z tyłu w butli albo zakreć wielozawór przy butli i wypal pozostałości gazu w przewodach na wolnych obrotach az przełączy się na benzyne... zgaś auto , zostaw do rana i spróbuje odpalić . Jezeli odpali normalnie to ktorenś element instalacji puszcza gaz do kolektora ssacego przez noc Edytowane 6 Października 2016 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Hymon Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bylem 2 tyg temu na wymianie filtrow z gazu i sprawdzeniu szczelnowci i nic nie wykrylo . Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Tylko ze w polsce jest bezproblemowo a w Holandi cuda wianki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Sprawdzenie szczelności - sprawdzasz wyciek gazu na zewnątrz.... przeczytaj mój post i powiąż to ze swoim problemem.... mowie o puszczaniu gazu przez wtrysk w kolektor, lub reduktor podcisnieniem w kolektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi