JanuszTorpeda Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 WitamNiedawno zakupiłem sobie Audi A4 B5 rocznik 95, znalazłem karteczkę nie wiem czy to z produkcji czy była podana data i numer, myślałem, że moje audi wyjechało jako 3 Dobra przejdźmy do sedna sprawy czy te moje audi jest wyposażone w takie coś czy nie, bo mam niby na liczniku te 2 paski gdzie jednak coś powinno być, czy to bezpiecznik spalony czy to odłączone czy tego w ogóle nie było ? Mógłby ktoś mi pomóc i podpowiedzieć co i jakz góry dziękuje i pozdrawiam
piotrek991 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 paski są w każdym ale jeśli nie odróżniasz zaślepki czarnej od wyświetlacza to wróżymy z fusów pewnie nie ma i tyle daj fotę się oceni, swoją drogą kiedyś do A3 dokłądałem wskażnik temperatury potrzebny wskaźnik, czujnik temp i trochę kabla i idzie to zrobić samemu
JanuszTorpeda Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Dobra dzięki, jutro dam fotkę, jak coś pomógłbyś mi wytłumaczyć co i jak z tym i jak to zrobić krok po kroku ?
piotrek991 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Trzeba by no forum poszukać bo robiłem to z 8 lat temu
Rekomendowane odpowiedzi