arczito Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 witam. znow problem... a mianowicie... jak jade po dziurach to mi nic nie puka, natomiast jak jade po prostej asfatowej drodze to slysze lekkie pukanie i czuje je lekko na kierownicy. bylem na sprawdzeniu zawieszenia i sprawdzili je w taki sposob ze podniesli auto i rekami sprawdzali luzy na wachaczach i drazkach. luzy byly minimalne wiec nie sadze ze mogly pododowac takie cos a szczegolnie kiedy na wybojach nie puka... pomozcie.... p.s. czasem mam wrazenie ze te stuki sa z tylu. to takie wrazenie jakby uklad wydechowy spadl z zamocowan i pukal sobie... moze to przyblizy to co chce przekazac...
Guregoru Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Musisz wjechać gdzieś na kanał i zobaczyć może faktycznie coś się poluzowało i skacze posprawdzaj wszystkie połączenia śrubowe i może coś znajdziesz bo tak to można gdybać i gdybać
ozi_wells Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 sprawdz opony bo wygląda to tak jakbys miał wybuloną jedną opone. nie zaczeło sie to przypadkiem po zmianie na zimówki ????
arczito Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 jestem po zmianie na zimowki ale sa nowiutkie. juz wiem co to jest.... tylko sie wkur... mam automata i z tylu skrzyni zerwala sie lapa mocujaca do podwozia i zerwaly sie poduszki. bryndza na maxa. jesli ktos ma dostep do tych czesci taniej to ja z checia... bo normalnie ceny to 300 poduszki i 850 za lape
domelq Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 jestem po zmianie na zimowki ale sa nowiutkie. juz wiem co to jest.... tylko sie wkur... mam automata i z tylu skrzyni zerwala sie lapa mocujaca do podwozia i zerwaly sie poduszki. bryndza na maxa. jesli ktos ma dostep do tych czesci taniej to ja z checia... bo normalnie ceny to 300 poduszki i 850 za lape Spytaj u kolegi z forum TOM77, ma ceny z upustem dla uzytkowników A4-klub.pl
Rekomendowane odpowiedzi