l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Dzisiaj na parkingu zauważyłem że przy maksymalnym skręcie w lewo i mocniejszym ruszeniu coś "terkota" z przodu auta . Dźwięki mi najbardziej pasuje do padającego przegubu (prawy?) Może miał ktoś takie akcje i coś poradzi od czego zacząć szukanie ?
enrike2 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Mam to samo i tez obstawiam przegub. Pozdrawiam
mortek1986 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 zakupic nowy i wymienic":p
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 czyli jak terkota jak skręcam w lewo i przyspieszam to pada prawy przegub zewnętrzny ?
mortek1986 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 nie koniecznie, uto trzeba pdniesc i zerkanac na luzy
l.e.s.t.e.r Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) auto wylądowało na podnośniku , tłucze się coś jednak z lewej strony, tylko pod obciążeniem. Będą wyciągać półoś lewą, prawdopodobnie od strony skrzyni coś się dzieje... Tak wygląda przegub zewnętrzny, jutro będzie nowy, zobaczymy czy przestanie "terkotać" Edytowane 13 Października 2016 przez l.e.s.t.e.r
Rekomendowane odpowiedzi