Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

chip/box z ebay'a - Co myslicie o tym?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne , że lepiej dopłacić

Opublikowano

tak dla przypomnienia: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5610 ja mialem wybor albo chip z allegro albo nic, nie oplaca mi sie inwestowac w samochod ktorym bede jezdzil rok, wiec wybralem allegro, mam zamiar kupic a4 max 5-cio letnie wtedy bede myslal nad hamownia i prof chipsem.

Opublikowano

Tutaj masz podobny temat http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6032

Hugo zapomniał chyba dodać ze oczywiście że warto dołożyć do fachowej roboty ale ... no właśnie, ale jak ma sie na to fundusze!Zbieram na program juz pare miesięcy i zawsze cos , nie zapowiada sie ze dozbieram i wlasnie od 2 dni mam dylemat , kupić czy nie chipsa z allegro.Poczytaj sobie ten temacik, ja na 99 % jestem przekonany na TAK !

Mysle ze warto zwrucić uwagę na to w jakim stanie mamy silniczek , do tego schamować autko przed i po "zabiegu" i może byc naprawde bajka tak jak sam zauwazyles 10X taniej!

:a4fan:

Opublikowano

Pamietaj ze lepiej kupic cos droższego (porzadniejszego) i zaplacic wiecej , niz potem pluc sobie w brode i wymieniac flaki :wink:

Opublikowano
niz potem pluc sobie w brode i wymieniac flaki

No właśnie o tym tez nalezy pamietac i sie z tym liczyc , no ale na szczescie nie jestem pierwszy ktory pakuje tego bubla do autka a jeszcze nie slyszalem zeby sie komuś posypał silnik przez to , ja zaryzykuje , Nie no Szewczenko7, przez ciebie znow sie waham !! :biggrin:

Opublikowano
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300078375872

Mam ogolne pytanie:

Zawracac sobie glowe chipami z ebay i allegro,czy lepiej zaplacic(wiadomo ze 10X wiecej) w jakims renomowanym garazu?

nic o tym nie mysle ... nie zwracam uwagi na takie rzeczy ..... :twisted:

Opublikowano
No właśnie o tym tez nalezy pamietac i sie z tym liczyc , no ale na szczescie nie jestem pierwszy ktory pakuje tego bubla do autka a jeszcze nie slyszalem zeby sie komuś posypał silnik przez to , ja zaryzykuje , Nie no Szewczenko7, przez ciebie znow sie waham !! :biggrin:

Nie pekaj tylko laduj chipsa :wink: ...ja tez juz mam go dluuugo i smiga jak brzytwa , jedyne co musisz pilnowac to wiadomo olej , filtry :wink: i bedzie hasał jak trzeba :lol:

Opublikowano

xeo, moze sie zdecydujesz?? bylo by nas juz 3 , moze jakis rabacik dostaniemy :lol:

Opublikowano

xeo, ale w tym linku z ebay to chyba jest box, a boxa to ty sobie daruj...

Opublikowano
  • Autor
xeo, moze sie zdecydujesz?? bylo by nas juz 3 , moze jakis rabacik dostaniemy :lol:

Ja sie juz zdecydowalem,ale to tak na czerwiec.

W gre wchodza raczej Katowice ,Krakow.

Moglby ktos napisac ile mozna zaoszczedzic na takim "zbiorowym" chipowaniu( i ile to wlasciwie kosztuje),czy to moze jakis temat zakazany, czy cus;)

Opublikowano
Ja sie juz zdecydowalem,ale to tak na czerwiec.

ja tez juz zdecydowany ale na allegro