damian92x Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Witam Panowie, czy ktoś wymieniał coś w środku swojej B6 na exeo? Co z tego auta pasuje do nas? Przełącznik świateł, tunel środkowy, schowek pasażera, fotochrom? Edytowane 13 Października 2016 przez damian92x
MariuszKK Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Z tego co się przyglądałem to tunel środkowy na 99%. Widziałem tylko 2DIN. Jak tunel spasuje, to i podłokietnik. Deska jest jak w A4 Cabrio. Fotele pasują na swap, o ile masz rozkładaną kanapę z tyłu. Fajny patent jest z przodu - lędźwie sterowane manualnie, czyli nie trzeba dokładać elektryki Kierownica, przełącznik zespolony też wygląda jak ten z B7.
moglaj80 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 a co myślicie o listach drzwi bo widziałem niektóre z listwami takimi jak w s-line podejdzie to ?
damian92x Opublikowano 13 Października 2016 Autor Opublikowano 13 Października 2016 Zastanawiam się właśnie nad tunelem, przełącznikiem świateł i schowkiem pasażera. Będzie wszystko pasować? Concert III z exeo też pasuje?
MariuszKK Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Z przełącznikiem do świateł to może być różnie. Było kilka wersji i może być potrzebne przerabianie kostki pod Twoje gniazdo (inne ustawienie pinów)
Krumak Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Przełącznik świateł pasuje, mają identyczne numery z tymi z B7 Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka
MariuszKK Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Faktycznie.. tunel jest taki jak w w B6 Cabrio.. Szkoda że już taki zamówiłem będzie rezanko Edytowane 17 Października 2016 przez MariuszKK
czachapll Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 A panel pod 4el szyby pasuję? chodzi mi o przyciski i czy w exeo były tego samego koloru?
Domino98 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Rozumiem, że fotele z Exeo do B7 podejdą bez problemu? Są jeszcze jakieś ciekawe części które by można było dorzucić? ?
Rekomendowane odpowiedzi