pra-rob Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 po przekreceniu stacyjki zapala OFF na panelu klimatyzacji i tylko kontrolka od AIRBAGU po zapłonie silnik zapala i gasnie
Madern Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Akumulator sprawny ? Paliwo jest ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pra-rob Opublikowano 14 Października 2016 Autor Opublikowano 14 Października 2016 Akumulator sprawny ? Paliwo jest ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk prosze nie robic sobie jaj
Madern Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Absolutnie nie robię, czasem rozwiązanie może być prostsze niż się wydaje, do komputera masz możliwość podpiąć ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pra-rob Opublikowano 14 Października 2016 Autor Opublikowano 14 Października 2016 Akumulator sprawny ? Paliwo jest ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk prosze nie robic sobie jaj niestety nie wyglada na to ze cos z elektryka
Tom A4 Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Diagnostyka robiona ? Błędy ?
pra-rob Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Diagnostyka robiona ? Błędy ? Witam ponownie wczoraj udało mi sie scholowac do domu umówiony jestem u fachowca po wstępnej diagnozie brak komunikacji z modułem liczników silnik zablokowany przez immobilizer Diagnostyka robiona ? Błędy ? Witam ponownie wczoraj udało mi sie scholowac do domu umówiony jestem u fachowca po wstępnej diagnozie brak komunikacji z modułem liczników silnik zablokowany przez immobilizer czekamy do poniedziałku najprawdopodobniej padł licznik zapomniałem dodać ze po włączeniu kluczyka nic sie nie wyświetla Edytowane 15 Października 2016 przez pra-rob
adrian_pt Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 A ja bym najpierw sprawdził kostki za licznikiem (niebieska i zielona). Licznik sam z siebie raczej nie pada, ale połączenie już znacznie częściej.
huzio00 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Kostka stacyjki cała? Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka
pra-rob Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Kostka stacyjki cała? Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka kolego dziękuję jeśli nie miałeś podobnego problemu to proszę nie wypowiadaj się forum ma inny cel a mądrości akumlator brak paluwa itp. piszcie w innym forum - chyba że nie rozumiesz i czytasz tematu ale dzięki za zainteresowanie pozdrawiam
huzio00 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Skoro od razu wiesz lepiej to po co pytasz o poradę na forum. Właśnie u siebie miałem podobny przypadek. Licznik wariował, albo się nic na nim nie zapalalo, komputer pokazywał brak komunikacji ze sterownikiem silnika i błąd imo. Przyczyną była kostka stacyjki. No ale Ty wiesz że u Ciebie to napewno nie to, a ja nie rozumiem co czytam. Powodzenia w rozwiązaniu problemu. Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka
pra-rob Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 napewno napisze jak się to skończy dzieki
ClNEK Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Kostka stacyjki cała? Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka kolego dziękuję jeśli nie miałeś podobnego problemu to proszę nie wypowiadaj się forum ma inny cel a mądrości akumlator brak paluwa itp. piszcie w innym forum - chyba że nie rozumiesz i czytasz tematu ale dzięki za zainteresowanie pozdrawiam Jak czytam twoje wpisy to faktycznie ich nie rozumiem. Brak interpunkcji powoduje, ze sa wogole nie zrozumiale.....
Rekomendowane odpowiedzi