mundek_82 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) witam jestem posiadaczem audi a4 b7 1.8t 163km od jakiś 2 miesięcy jest to już moje 7 audi ale tym razem na Duńsich numerach model - AUDI A4 B7 2005.r 1.8T 163km kombi wyposażenie obecne skąpe - klimatronik 2 strefowy - ABS,ASR - 6 poduszek - skrzynia manualna 5 biegowa - zawieszenie obniżone na czerwonych sprężynach ( nazwy nie znam nawet ) - alufelgi 18 calowe opona 225x40x18 -podświetlenie wnętrza jak i tablicy z tyłu led modyfikacje jakie będą przeprowadzane już w sobotę 22.10 2016 zamontowane będą wtryski z listwą od BEX 190km i mapa na 200km w szczecinie w ( CARRO ) - wiosną większy intercooler też od bex 190km - bi-xenony - fotele skura+alkantara od s-line - rario RNS-E - licznik z kolorowym fisem - przyciemniane szyby obecna folia jest zbyt jasna i na tylnej szybie zle przyklejona - kierownica multifunkcyjna - podsufitka czarna s-line na ta chwile to wszystko brak funduszy wszystko idzie w Dom żona nie pozwala na większe wydatki sorka że taki krutki opis ale nie ma co więcej opisywać bo na czas obecny auto jest w bardzo skąpej wersji Edytowane 23 Października 2016 przez mundek_82
Norbas Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Zadbana baza pod mody Proponowałbym zainwestować w ORI wycieraczki żona nie pozwala na większe wydatki Na to aby żona się nie dowiedziała też są sposoby
rafaal14 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Może i skąpa ale prezentuje się bardzo przyzwoicie Powoli do przodu przynajmniej niee będzie się nudziło:)
mundek_82 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Zadbana baza pod mody Proponowałbym zainwestować w ORI wycieraczki żona nie pozwala na większe wydatki Na to aby żona się nie dowiedziała też są sposoby tak wiem he ale właśnie dom budujemy i wszystkie narazie zarobione pieniążki w dom ładujemy jest etam wykończeniowy i naprawde na czas obecny na mody nie ma dużo środków ale pózniej się znajdą narazie dom to priorytet bo na wynajmie żyjemy Może i skąpa ale prezentuje się bardzo przyzwoicie Powoli do przodu przynajmniej niee będzie się nudziło:) właśnie i o to chodzi na żywo jeszcze lepiej wyglada ma bardzo ładny lakier
pksmlody Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Baza pod mody fajna... 1.8T legenda jednostka! Bezawaryjności PS. Błagam Was ludzie, tak mnie razi pisanie z błędami, że w sumie nie wiem jak mogę to opisać... Korzystajcie ze słownika...
cysiek18 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 witam jestem posiadaczem audi a4 b7 1.8t 163km od jakiś 2 miesięcy jest to już moje 7 audi ale tym razem na Duńsich numerach model - AUDI A4 B7 2005.r 1.8T 163km kombi wyposażenie obecne skąpe - klimatronik 2 strefowy - ABS,ASR - 6 poduszek - skrzynia manualna 5 biegowa - zawieszenie obniżone na czerwonych sprężynach ( nazwy nie znam nawet ) - alufelgi 18 calowe opona 225x40x18 -podświetlenie wnętrza jak i tablicy z tyłu led modyfikacje jakie będą przeprowadzane już w sobotę 22.10 2016 zamontowane będą wtryski z listwą od BEX 190km i mapa na 200km w szczecinie w ( CARRO ) - wiosną większy intercooler też od bex 190km - bi-xenony - fotele skura+alkantara od s-line - rario RNS-E - licznik z kolorowym fisem - przyciemniane szyby obecna folia jest zbyt jasna i na tylnej szybie zle przyklejona - kierownica multifunkcyjna - podsufitka czarna s-line na ta chwile to wszystko brak funduszy wszystko idzie w Dom żona nie pozwala na większe wydatki sorka że taki krutki opis ale nie ma co więcej opisywać bo na czas obecny auto jest w bardzo skąpej wersji Baza do modów jest, teraz tylko kas, chęci i pomysły[emoji6] Bex nie ma wiekszego IC, ma dodatkowy z prawej strony Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
mundek_82 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 witam jestem posiadaczem audi a4 b7 1.8t 163km od jakiś 2 miesięcy jest to już moje 7 audi ale tym razem na Duńsich numerach model - AUDI A4 B7 2005.r 1.8T 163km kombi wyposażenie obecne skąpe - klimatronik 2 strefowy - ABS,ASR - 6 poduszek - skrzynia manualna 5 biegowa - zawieszenie obniżone na czerwonych sprężynach ( nazwy nie znam nawet ) - alufelgi 18 calowe opona 225x40x18 -podświetlenie wnętrza jak i tablicy z tyłu led modyfikacje jakie będą przeprowadzane już w sobotę 22.10 2016 zamontowane będą wtryski z listwą od BEX 190km i mapa na 200km w szczecinie w ( CARRO ) - wiosną większy intercooler też od bex 190km - bi-xenony - fotele skura+alkantara od s-line - rario RNS-E - licznik z kolorowym fisem - przyciemniane szyby obecna folia jest zbyt jasna i na tylnej szybie zle przyklejona - kierownica multifunkcyjna - podsufitka czarna s-line na ta chwile to wszystko brak funduszy wszystko idzie w Dom żona nie pozwala na większe wydatki sorka że taki krutki opis ale nie ma co więcej opisywać bo na czas obecny auto jest w bardzo skąpej wersji Baza do modów jest, teraz tylko kas, chęci i pomysły[emoji6]Bex nie ma wiekszego IC, ma dodatkowy z prawej strony Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka no dzięki kolego to nie doczytałem dobrze
instruktor83 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Dobrze zrozumiałem,że to twoje siódme Audi w przeciągu dwóch miesięcy? Fajny Avant,ktoś widze doposażył go w DVD na podsufitce
mundek_82 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Dobrze zrozumiałem,że to twoje siódme Audi w przeciągu dwóch miesięcy? Fajny Avant,ktoś widze doposażył go w DVD na podsufitcenie kolego nie w ciągu 2 miesięcy he ale ogólnie już 7 było a4 b7 2.0 tdi, a6 c6 2.7 tdi, a6 c6 allroad 3.0tdi, a4 b6 1.6 benzynka, a4 b6 2.4 benzynka a6 c6 2.7tdi, i obecna a4 b7 1.8t ale zamierzam się do a6 c6 2.0 benzyna po programie chodz widać że ktoś letki jakiś program wcześniej robił o te 10km ale poszła poprawka wymieniłem tylko wtryski od bexa 190km dałem i wiosna ic pójdzie dodatkowe http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/0pdCV_1BZJ_L4HWUYGCthgI~aOOc7i po programie juz Edytowane 23 Października 2016 przez mundek_82
Janek Polska Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Przestrzegam wszystkich na forum!Firma AutoWoźniak Mystków 317 koło Nowego Sącza to OSZUSCI!!!!Dzisiaj własnie odebrałem moje audi a4 b7 1.8t.W Samochodzie pękła głowica.Zakład za jej wymianę zainkasował 2 tysiące złotych+ uszczelki płyny i robocizna.I co się okazało?Nie dość że jej niewymienili to w głowicy był zerwany gwint świecy to niechciało im się go przegwintować więc świecę podkleili klejm.Prawdziwi fachowcy!
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jakie masz spalanie w aucie Kolego?
mundek_82 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Jakie masz spalanie w aucie Kolego? powiem ci ze spadlo troche jesli chodzi o spokojna jade do 130km/h ale jesli chodzi o wciskanie na autostradzie 220-230km/h to potrafi caly bak wrabac na odcinku 500km dokladnie nie jestem w stanie opisac spalania bo nie posiadam manetki do tego musze dopiero zamontowac
jaro36 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 powiem wam że z tym forum to jak jakaś sekta..wciąga i pochłania do reszty..ja od zawsze zwolennik dwóch kółek ale obecnie bez moto..i teraz nawet na forum motocyklowe nie zaglądam..siedzę tutaj i oglądam wasze fury i jestem pełen podziwu ile ludzie potrafią sami zrobić ..ze zwykłej b6 można zrobić furę z super wyposażeniem i osiągami..je obecnie też zachorowałem na MODY..mam zwykłe b6 avant 1.9 avf ..ale już felga na wiosnę kupiona,wydech z 1.8t kupiony.sprężyny obniżające kupione..fotki wkrótce ...kolego mundek_82 super baza do modów ...pozdro
mundek_82 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 powiem wam że z tym forum to jak jakaś sekta..wciąga i pochłania do reszty..ja od zawsze zwolennik dwóch kółek ale obecnie bez moto..i teraz nawet na forum motocyklowe nie zaglądam..siedzę tutaj i oglądam wasze fury i jestem pełen podziwu ile ludzie potrafią sami zrobić ..ze zwykłej b6 można zrobić furę z super wyposażeniem i osiągami..je obecnie też zachorowałem na MODY..mam zwykłe b6 avant 1.9 avf ..ale już felga na wiosnę kupiona,wydech z 1.8t kupiony.sprężyny obniżające kupione..fotki wkrótce ...kolego mundek_82 super baza do modów ...pozdro No dzieki kolego jest troche tego ale narazie musze przystopowac bo dom buduje i mam etap wykonczeniowy a kaska sie konczy wiec z modami musze troche zaczekac dom wazniejszy narazie mam mape,wtryski,fotele od s-line wsadzone skóra-alkantara
Rekomendowane odpowiedzi