Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o pewną część - za przednimi nadkolami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś zna numer części lub jak ta część się nazywa - chodzi bowiem o taki podłużny, plastikowy element, za przednimi nadkolami, który pionowo jest przykręcony dołem do tzw. spojlera nadkola (chlapacza) i go podtrzymuje oraz górą do jakiejś poprzeczki. Kurde może ktoś na swojej B7 to zobaczy bo w Etce nie mogę tego znalezć...dzięki za pomoc...

Opublikowano

Który element

7d6ea222e8d21b007cb8aad5d0e18b30.png

Opublikowano
  • Autor

No właśnie w Etce tego nie widzę... to idzie jakby od śruby 17 (nad 16) pionowo do góry...

Opublikowano

Z tego co pamiętam, tam nic za bardzo nie ma... Może chodzi Ci o tą podporę (nr 9)? Nie masz zdjecia tego ustrojstwa?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czy nikt nie pomoże poprzez sprawdzenie w swojej B7. Jeszcze raz opisuję: pod przednimi nadkolami, przy zderzaku są tzw. chlapacze. Chlapacz jest montowany śrubkami pod nadkolem (trzeba odkręcić dwa torxy nadkola żeby się tam dostać wizualnie). I właśnie, od strony zewn. samochodu ten chlapacz jest zamontowany śrubką do takiej poziomej poprzeczki, a od strony wewn. chlapacz jest podtrzymywany takim plastikowym, podłużnym elementem - taki wąski czarny prostokąt. I o ten element mi chodzi...Czy mógłby ktoś w wolnej chwili mi sprawdzić tego numer. Nadmieniam, że w etce sprawdzaliśmy na różne sposoby i lipa. Dzięki z góry.

Opublikowano

8E0807277 / 8E0807278 ? Czy może o element nr 19 z obrazka ?

ns5ieuf5.png

jak pamiętam to spojler montuje się do nadkole i osłony i chyba tyle :P najlepiej zrób zdjęcie, a jak nie to z drugiej strony zobaczcie jaki jest numer na tym elemencie...

Opublikowano
  • Autor

Jakbym miał ten element to bym sobie podpatrzył numer:) o to chodzi, że go nie mam i żadnej B7 pod ręką...:(

Opublikowano

8E0807203B Lewa strona

8E0807204B Prawa strona

Opublikowano
  • Autor

To jest ten element poziomy, a mnie chodzi o pionowy, który jest montowany z jednej strony właśnie do tego...