Anmato Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Która z domen najlepiej pasuje do wielotematycznego forum, także w języku angielskim.. hm? chelper.pl, ansler.pl, ripossta.pl, relif.pl, poradze.pl, odpiszemy.pl?
fahrenheit Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 poradze.pl - bnedzie najodpowiednia oczywiscie moim zdaniem dobrze sie ja pisze i raczej latwo wpada w ucho, co mozna lepiej zapamietac
domelq Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Teraz jak je napisałeś to już żadna nie jest wolna Ja obstawiam poradze.pl
miguel. Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Teraz jak je napisałeś to już żadna nie jest wolna Ja obstawiam poradze.pl nie zdziwiłbym sie gdyby tak było zdecydowanie poradze.pl
endriuu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 do forum, także w języku angielskim, bardziej pasuje ripossta.pl - to słowo ma charakter. poradze.pl - żadnego
Anmato Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Są w mojej rezerwacji:) Nie popełniłbym takiego błędu:D Dzięki za sugestie Panowie.
Rekomendowane odpowiedzi