Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Xenony vs Policja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mnie też to denerwuje, ale co zrobić? Prawda jest taka, że Policja ściga takich delikwentów w dużych miastach. Na wsiach nie widzą potrzeby... Coraz więcej ich widać jak lansują się xenonami . Pół biedy , gdy jest na soczewce. Gorzej jak bez...

Opublikowano

Mnie też to denerwuje, ale co zrobić?

Ucinać takie dyskusje w zarodku ;) Takie tematy powinny być usuwane... Żeby nie można było łatwo znaleźć odpowiedzi co założyć, żeby mieć.

Albo się kupuje auto z fabrycznym ksenonem albo nie ... Za całą resztę rzeźby należało by zabierać dowód i mandat , taki żeby więcej nie kusiło... Tak samo za "dzienne" we wszelkiej maści ledach , które widać z 10 metrów a nie 300 jak zwykłe światła mijania...

Jak rano jeżdżę do pracy zanim świta to mam wrażenie, że ludzi stać na jakieś chińskie badziewie a nie stać na zwykłe porządne żarówki...

Opublikowano
  • Autor

Po to jest forum by dyskutować, a zresztą Mentalność i pomysłowość Polaczka jest zdumiewająca, więc i tak znajdą się sposoby :-D

Opublikowano

Patrol szukał pod maską plątaniny kabli ale jak zobaczyli, że nie widać ingerencji w instalację puszczali bez konsekwencji.

Szczęście to nie argument.

ucinam w zarodku :)

Edytowane przez valent

Opublikowano

Albo się kupuje auto z fabrycznym ksenonem albo nie ... Za całą resztę rzeźby należało by zabierać dowód i mandat , taki żeby więcej nie kusiło... Tak samo za "dzienne" we wszelkiej maści ledach , które widać z 10 metrów a nie 300 jak zwykłe światła mijania...

Też tak uważam. Nie ma "zmienię na miejscu". Co to k....a? Przypadkiem mi się zamontowały? Zmienianie na miejscu dotyczy z założenia usuwania usterek doraźnych, powstałych bez wiedzy kierowcy i mogących wystąpić spontanicznie. Padła żarówka oświetlenia tablicy? No to nie ma sprawy. Ostatnio w Płocku policja bardzo uprzejmie poinformowała mnie, że mi mijania jedno nie działa i wskazała drogę na najbliższą stację, gdzie mogą sobie zakupić. Tyle.

Ale zenki? Co ma być podstawą? "Se założyłem i szukam zderzaka ze spryskami na forum"? Bez jaj. Napierdala po oczach innym palnikami od Zeo Hyun Tonga, bo tak jest fajnie i bezpiecznie.

A już buraki, bo inaczej się tego nazwać nie da, bujające na przeciwmgłowych w roli dziennych powinny być z marszu odsiewani -widać ich na kilometr no ale jak statystyka jest ok, to co się wychylać na patrolu...

Synowi kolegi w wakacje dowalili za dodatkowe lampy na terenówce. Prawidłowe przeciwmgłowe. Założył dla stylu ale nie podłączył -"światła niesprawne -mandat". Chyba mu dowód wzięli ale coś kręcił i się nie dowiedziałem ostatecznie. Zero gadki, że sam założył hihi. Są? Mają działać.

Edytowane przez pulpecik