Yaqb Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 No w koncu pogoda ladna to i fotki pstryknalem na tych zdjeciach widac przyciemnienie przednich lamp
retrikal Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 wrzuć jakąś fotkę idealnie od frontu, bo tak pod ukosem odbija się światło i dla mnie wyglada to jak idealnie:) przyparowana lampa... myślę, że czeka cię rezanko przednich lamp na czarny środek....hihi ja już to przeszedłem, tak jak parę innych osób, nie jest to łatwe, ale nie jest też niemożliwe :kox:....chyba, że bixenon bez sprysków...no chyba, że ze spryskami.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a i powiedz spreżyny weitec -30 wsadzone masz pod ori seria amor?????? za***iście wygląda przy 18 calowej feldze... ale wy tam dziur nie macie na drogach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
kadafi Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 no niezle Yaqb niezle jeszcze dokladki w kolor i bedzie git
Yaqb Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 retrikal co do lampy to niestety masz racje, lekko zaparowana(masz jakis patent na naprawe???) co do sprezyn to mam na ori amorkach. opona jest jest 235/40 co bardziej wypelnia nadkole niz 225/40 ( co z tego ze troche przeklamuje predkosciomierz hehehe). co do dokladek to narazie zostana takie(troche brak czasu, pozatym mi sie tak nawet podoba). dzieki za wszystkie kometarze
MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 i tego mojej niuni brakuje 18"-pienkinie się prezentuje pienknie :>
Chuck Norris Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No bardzo ładnie, teraz to już nikt nie napisze że to seria . Wszystko OK!, ale musisz pomalować sobie dokładki w kolor, auto będzie wyglądało rewelacyjnie. Jedyna przesada jak dla mnie to dokładka na tylną szybę. PS. Słuszna gleba ale na ori amorki to długo na tym nie pojeździsz szybko Ci się skończą
Gość elvis80 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kolega się po irlandzkiej ziemi buja... coś kiera nei po tej stronie hhehe
Yaqb Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 oto efekty pracy z kilku ostatnich dni
slawekaudi Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 fajne auto, mi by sie takie przydało. gratuluje
Yaqb Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 zmien ten podlokietnik Nie mam teo w planach, ale moze?!?! kto wie???
mgas Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 chcesz mieć odparzone gnaty, stosój podłokietnik z ceraty
Rekomendowane odpowiedzi