Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Potrzebny schemat ABS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze nie działa mi ABS A vag w ogóle się nie łączy sprawdzane na 4 kompach i nic nie widzi ABS'u a chce to jakoś zrobić i szukam schematu do kompa od pompy i sterownika tego pod kanapa sprawdzałem czujniki miernikiem i są Ok jeśli macie jakieś pomysły piszcie

Opublikowano

tu masz schemat do ABS,EDS,ASR

39aea03b5cd30e7dm.jpg

57f568de08634f8em.jpg

419c712652798b03m.jpg

8f8db70e16d0f25cm.jpg

kontrolka świeci ?

Opublikowano

Możesz mieć padniety sterownik, wtedy nie można połączyc sie ze sterownikiem. Mam ten sam problem, ale ciezko znalezc pompe o takim samym symbolu jak u mnie

Opublikowano
  • Autor

Tomek ale o którym starowniku mówisz o tym przy pomie czy tym pod siedzeniem

Opublikowano

U mnie sterownik jest przy pompie. Wiem ze są goscie którzy naprawiają, ale ja nie jestem pewny czy to wina sterownika. Niby wszystko wskazuje na to, ale nie ma 100% pewności. Wolałbym podpiąć drugą pompe u gościa, wtedy chyba od razu zniknąlby bład i wiedziałbym, czy to wina sterownika. Pozatym pompe ze sterownikiem można kupić taniej niz fachowcy chcą za naprawe

Opublikowano

tak oczywiście ze mozna kupic ale w takim samym stanie jak Twoja :polew: :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PiotrGD napisz jaki masz ten model abs? Czy to jest abs/asr/eds jaki jest nr audi tej pompy 8D0.....

Mam kilka pomp to może pomogę, schemat mogę dostać z TEXA w wersji pl.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie padł sterownik na pompie. Regeneracja 300 zł, ale teraz na kompie pokazuje że lewy czujnik nie czyta a sprawdzony został i jest dobry, więc nie wiem czy może podczas regeneracji coś innego nie skopali.

Opublikowano

Naprawiał Ci to ktoś obyty w temacie, czy ktoś eksperymentował? Koleś, który naprawiał mój sterownik mówił że już dwa razy poprawiał robote po jakiejś firmie z Gdańska, czy Gdyni... Jeśli dali Ci gwarancje, to zgłoś to

Opublikowano

Jasne gwarancja jest nawet 12-mcy. Jeszcze się upewnię czy to nie jakiś kabelek od czujnika i oczywiście w najgorszej wersji będzie reklamacja sterownika. Gość z Legnicy mi to robił, ponoć zna się na tym.