Warrior2007 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Witam jestem tu nowy ale nie znalazlem podobnego problemu. Mianowicie przestały działać wyswietlacze na desce rozdzielczej Dzień wczesniej wymieniłem żarówki w tablicy rejestracyjnej ale podobno to nie ma nic z tym wspólnego Edytowane 26 Października 2016 przez Warrior2007
Warrior2007 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 sprawdz bespieczniki i podloncz do kompa morze wyskozy ci jakis errorWczoraj byłem u elektromechanika rozklada rece twierdzi że trzeba wymienić calość na nowe sprawdz bespieczniki i podloncz do kompa morze wyskozy ci jakis errorWczoraj byłem u elektromechanika rozklada rece twierdzi że trzeba wymienić calość na nowe Najprosciej jak sie nie wie co zrobić
edraven Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 O jakim wyświetlaczu mówisz? FIS w zegarach? Jeżeli tak to jest masa firm które robią naprawy tego. jeżeli w radiu RNS to co innego, grubsza sprawa, ale też do ogarnięcia.
jaguaro Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Sprecyzuj wypowiedz. Wyświetlacze czyli główny fis, przelot i zegar ??? Daj konkretnie info co siadlo bo ciężko będzie pomóc. tąpnięte z iPhone
Warrior2007 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Opublikowano 26 Października 2016 Sprecyzuj wypowiedz. Wyświetlacze czyli główny fis, przelot i zegar ??? Daj konkretnie info co siadlo bo ciężko będzie pomóc. tąpnięte z iPhone zegary działają i są podświetlone ladł wyświetlacz pomiedzy nimi oraz wyświetlacz z kilometrami oraz datowniki godzina Kurcze nie wiem jak wstawić tu zdjęcie bo bym to zrobił musisz znalesc jakiegos ogarnietego goscia ja mialem problemy z elektryka i cuda mi sie pokazywaly a jak podlonczali pod kompa to nic nie bylo wiec znalazlem warsztak i na miejscu koles podlonczyl pod kompa ale nie takiego za 100 zl tylko za 60.000 i pokazalo mu wszystko szybka akcja wymienil jakas pier**le zaplacilem grosze i zrobione a tak byj jeszcze pewnie jezdzil i szukal kto by to mugl zrobic i bym wymienil jeszcze cala elektryke bo tak najlatwiej powiedziec musisz znalesc jakiegos ogarnietego goscia ja mialem problemy z elektryka i cuda mi sie pokazywaly a jak podlonczali pod kompa to nic nie bylo wiec znalazlem warsztak i na miejscu koles podlonczyl pod kompa ale nie takiego za 100 zl tylko za 60.000 i pokazalo mu wszystko szybka akcja wymienil jakas pier**le zaplacilem grosze i zrobione a tak byj jeszcze pewnie jezdzil i szukal kto by to mugl zrobic i bym wymienil jeszcze cala elektryke bo tak najlatwiej powiedziec dzięki własnie takiego szukam
Rekomendowane odpowiedzi