Skocz do zawartości
IGNOROWANY

nie dzialające wyswietlacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jestem tu nowy ale nie znalazlem podobnego problemu. Mianowicie przestały działać wyswietlacze na desce rozdzielczej Dzień wczesniej wymieniłem żarówki w tablicy rejestracyjnej ale podobno to nie ma nic z tym wspólnego

Edytowane przez Warrior2007
Opublikowano

sprawdz bespieczniki i podloncz do kompa morze wyskozy ci jakis error

Wczoraj byłem u elektromechanika rozklada rece twierdzi że trzeba wymienić calość na nowe

sprawdz bespieczniki i podloncz do kompa morze wyskozy ci jakis error

Wczoraj byłem u elektromechanika rozklada rece twierdzi że trzeba wymienić calość na nowe
Najprosciej jak sie nie wie co zrobić
Opublikowano

O jakim wyświetlaczu mówisz? FIS w zegarach? Jeżeli tak to jest masa firm które robią naprawy tego. jeżeli w radiu RNS to co innego, grubsza sprawa, ale też do ogarnięcia.

Opublikowano

Sprecyzuj wypowiedz. Wyświetlacze czyli główny fis, przelot i zegar ??? Daj konkretnie info co siadlo bo ciężko będzie pomóc.

tąpnięte z iPhone

Opublikowano

Sprecyzuj wypowiedz. Wyświetlacze czyli główny fis, przelot i zegar ??? Daj konkretnie info co siadlo bo ciężko będzie pomóc.

tąpnięte z iPhone

zegary działają i są podświetlone ladł wyświetlacz pomiedzy nimi oraz wyświetlacz z kilometrami oraz datowniki godzina

Kurcze nie wiem jak wstawić tu zdjęcie bo bym to zrobił

musisz znalesc jakiegos ogarnietego goscia ja mialem problemy z elektryka i cuda mi sie pokazywaly a jak podlonczali pod kompa to nic nie bylo wiec znalazlem warsztak i na miejscu koles podlonczyl pod kompa ale nie takiego za 100 zl tylko za 60.000 i pokazalo mu wszystko szybka akcja wymienil jakas pier**le zaplacilem grosze i zrobione a tak byj jeszcze pewnie jezdzil i szukal kto by to mugl zrobic i bym wymienil jeszcze cala elektryke bo tak najlatwiej powiedziec

musisz znalesc jakiegos ogarnietego goscia ja mialem problemy z elektryka i cuda mi sie pokazywaly a jak podlonczali pod kompa to nic nie bylo wiec znalazlem warsztak i na miejscu koles podlonczyl pod kompa ale nie takiego za 100 zl tylko za 60.000 i pokazalo mu wszystko szybka akcja wymienil jakas pier**le zaplacilem grosze i zrobione a tak byj jeszcze pewnie jezdzil i szukal kto by to mugl zrobic i bym wymienil jeszcze cala elektryke bo tak najlatwiej powiedziec

dzięki własnie takiego szukam