Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Poduchy silnika AVON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Walczę z drganiami silnika w swoim AJM. Wymieniłem poduszkę prawą skrzyni i używane oryginalne poduszki pod silnikiem i nic nie lepiej. Wczoraj zauważyłem że lewa poduszka puściła olej, stare poduszki mam także oryginalne AVON i jedna z nich jest napewno dobra nie chlupie i waży 750gr. Czy miało by to jakieś znaczenie jak bym włożył prawą poduche w miejsce lewej uszkodzonej? Na gumie poduszki są wybite dwa nr 8D0 199 379AE lewej i 8D0 199 382AE prawej. Wizualnie wyglądają tak samo. Czy ktoś wie czy można je zamieniać miejscami? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

Opublikowano

Patrząc na profil masz rocznik 2001 a w tym roczniku według etki nie występuje silnik AJM

To jak to w końcu jest ?

według etki silnik AJM powinien mieć poduszki silnika

L - 8D0 199 379 AE

p - 8D0 199 382 AE

Edytowane przez OLIVER

Opublikowano

Występują AJMy :) mam taki silnik z lutego 2001r

Opublikowano

Znajomy ma też 2001r, ale nie wiem z którego miesiąca - pod maską siedzi AJM

Opublikowano
  • Autor

Na 100% mam AJM. Czy ktoś wie czy można zamienić lewą z prawą? Albo może ma ktoś na sprzedaż 8D0 199 379 AE uzywke ale pewną?

Opublikowano

Na 100% mam AJM. Czy ktoś wie czy można zamienić lewą z prawą? Albo może ma ktoś na sprzedaż 8D0 199 379 AE uzywke ale pewną?

Hmmmmmm ja tylko napisałem że w etce w 2001r nie znalazłem silnika AJM

Czy ktoś wie czy można zamienić lewą z prawą?

Gdy by poduszki były zamienne to były by te same numery L i P

Czasem mnie ludzie dziwią z takimi pytaniami ale ..... :facepalm:

Edytowane przez OLIVER

Opublikowano
  • Autor

To chyba masz dostęp do jakiejś innej ETKI niż ja. http://postimg.cc/image/nyugtp423/

Mam przed sobą oryginalną poduszkę AVON ENGLAND o wydrukowany numerze na metalowej cześći dolnej tej poduszki 8D0 199 379AE, a na górnej części tej poduszki są wybite 2 nr 8D0 199 379AE(nr poduszki lewej) gelb i pod nim 8D0 199 382 AE gelb(nr poduszki prawej)

Edytowane przez marjan1055

Opublikowano

To chyba masz dostęp do jakiejś innej ETKI niż ja. http://postimg.cc/image/nyugtp423/

Mam przed sobą oryginalną poduszkę AVON ENGLAND o wydrukowany numerze na metalowej cześći dolnej tej poduszki 8D0 199 379AE, a na górnej części tej poduszki są wybite 2 nr 8D0 199 379AE(nr poduszki lewej) gelb i pod nim 8D0 199 382 AE gelb(nr poduszki prawej)

SORRY!!! Mariusz Mój błąd :facepalm: Nie wiem jak to sie stało ze podałem Ci błedne numery

Już poprawiłem ...masz dobre numery ...

Jeszcze raz przepraszam za mój błąd :hi:

Opublikowano
  • Autor

Spoko. Każdemu może się zdarzyć pomylić.

Opublikowano

Panowanie, mam szybkie pytanie odnośnie wymiany poduszek silnika w AFN. Jak wygląda ich wymiana? Samochód na kobyłki, odkręcenie nakrętek przy poduszkach i silnik lewarkiem do góry??