Important Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Elo. Mam pytanie i zarazem prośbe Wczoraj gdy jechalem przestała działac mi klima tzn ustawioną mialem temp. na 27 stopni ..i nawiew na szybe ... I nagle przestala dzialac ;/ Chyba coś z wentylatorem jest nie tak .... Mozecie mi powiedziec czy to napewno to ? I jak się do tego zabrac jaki jest koszt naprawy ??
Patrykbor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zobacz czy się bezpiecznik nie spalił i podłącz kompa morze jakiś błąd wyskoczył
Important Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 hmm wątpie zeby to byl bezpiecznik od jakiegos tygodnia przy slabszym nawiewie lekko buczal ... wiec chyba jego dni były policzone moze ktos podac mi link na allegro co trzeba dokladnie kupic ?
majkel_majki Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Kolego, wymontuj dmuchawe, podjedź do elektryka, niech wymieni/oczyści szczotki. Miałem to samo u siebie, dzisiaj odebrałem dmuchawę i działa jak nówka
zegarmistrz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 U mnie czyszczenie nic nie pomogło .. komutator się po prostu skończył..
Rekomendowane odpowiedzi