kezcar Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wie ktoś może jakie idą śruby do mocowania łącznika stabilizatora w a4 b6 z 2001 roku 8EZ... chodźi mi dokładnie o tą dolną bo mi kochany mechanik ze stolicy zapomniał dokrecić po wymianie oslony przegubu Mogło się coś wiecej uszkodzić? bo drgania byly odczuwalne przy 100km/h i hamowaniu. Już niechce nawet myślec co mogli zepsuć lub zapomnieć przy wymianie rozrządu
adadur Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja bym udeżył do mechanika niech teraz na własny koszt ją kupuje oczywiście łącznie z nakrętką - do tego albo sprawdź śrubę jeszcze samemu czy nie założył czegoś pod ręką. Wszystkie śruby z zawieszenia daje się nowe - ostatecznie (choć nie wskazane) należy wymienić nakętki. Nie mam pod ręką etka ale naprewno jest ona klasy 10.9
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 N 906 282 05 - śruba N 102 861 10 - nakrętka Napisz przy okazji co to za warsztat - przyda się taka informacja.
Rekomendowane odpowiedzi