MilUl Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Witam, w mojej b6 posiadam tunel 2din z ta powłoka gumowa :-\, ktora zaczyna schodzić i wyglada to źle. Myślę nad wymiana tunelu z b7. Mój kolor to soul (LA) i pytanie czy kolor w b7 jest taki sam? Czy się delikatnie rozni ? Pozdrawiam
ancymonek77 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Witam, w mojej b6 posiadam tunel 2din z ta powłoka gumowa :-\, ktora zaczyna schodzić i wyglada to źle. Myślę nad wymiana tunelu z b7. Mój kolor to soul (LA) i pytanie czy kolor w b7 jest taki sam? Czy się delikatnie rozni ? Pozdrawiam Niestety rożni się
MilUl Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Ale na tyle, że ktoś wsiadajac do samochodu od razu to zobaczy ? Bo jak tak to pozostaje mi szukanie tunu od b6, podobno roczniki 2004 miały już z poprawioną powłoką Edytowane 30 Października 2016 przez MilUl
ancymonek77 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Ale na tyle, że ktoś wsiadajac do samochodu od razu to zobaczy ? Bo jak tak to pozostaje mi szukanie tunu od b6, podobno roczniki 2004 miały już z poprawioną powłoką Jak ktoś jest spostrzegawczy to na pewno zauważy różnice
Robero321 Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Jak zmienisz z zamknięciem od góry i schowkiem praktycznie nie do poznania. Mało kto się zorientuje
KoD1K Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 ma on inny ocien fakt faktem nie jest duży ale zauważalny
Rekomendowane odpowiedzi