kyzyr Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Witam, posiadam a4b8 z 12 roku po lifcie, mam pytanie ponieważ mialem ochote sam się pobawić z wgraniem spolszczenia oraz najnowszej mapy, dla 3G basic jest chyba najnowsza z 2015 roku, jednak po przeczytaniu wielu watkow w ktorych czasem zdarza sie, ze cos nie wychodzi, zdecydowałem sie pojechac do polecanej osoby, ktora sie tym zajmuje i zrobienie tego za pieniazki (300 pln) nie wiem czy to dobra cena, jednak sie zdecydowalem skutek pozytwyny spolszenie wgrane mapy sa, jakies dodatkowe funkcje przez vcds wlaczone + usuniete bledy i serwis. Jednak dopytywalem o komunikaty wyswietlane pomiedzy zegarami, one nadal sie wyswietlaja po ANG, tzn ogolnie spolszczenie jest zrobione tak ze nadpisuje angielska wersje jezykowa, jednak dopytywalem, czy i to mozna spolszyczyc, to uzyskalem informacje, ze w moim konkretnym modelu sie nie da, poniewaz nie da sie wybrac polskiego w vcds i dopiero wersje tam ktore maja lekko zmienione zegary chyba w 2013 roku maja taka funkcje, teraz chcialbym to skonfrontowac, czy rzeczywiscie nie da sie tego spolszczyc, czy po prostu ta dana osoba nie ma tego jeszcze opatentowanego ? Edytowane 30 Października 2016 przez kyzyr
Deniro Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Są firmy które spolszczają między zegarami też ale mało
alexigor2000 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 ja mam po 2012r i mam Polskie menu
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 ja mam po 2012r i mam Polskie menu to normalne jak masz 3G+
kyzyr Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 no ja wiem, ze nie ma, ale czy da sie go wgrac;-)
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Są firmy które spolszczają między zegarami też ale mało jakby co to zapraszam
Deniro Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Ja robiłem u siebie 600zl mnie kosztowała impreza mam 3g basic i w liczniku tez mam fajnie wszystkie komunikaty po polsku
magielam Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja robiłem u siebie 600zl mnie kosztowała impreza mam 3g basic i w liczniku tez mam fajnie wszystkie komunikaty po polsku siema mogę namiary na takie usługi ,dzięki
Rekomendowane odpowiedzi