lechu95 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Witam. Wczoraj zerwało mi sie wisko w a4 b5 1.9 (jak na złość 150km od domu) orientuje sie ktoś ile może kosztować naprawa ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
OLIVER Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Popraw kod silnika !! bo takiego jak masz to nie ma Co znaczy zerwało mi sie wisko ?napisz coś więcej ...Np. zerwał ci się pasek napędzający wisko ? zerwała Ci się sruba co jest przykręcone wisko ? pasek pracuje a wisko stoi?
lechu95 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Popraw kod silnika !! bo takiego jak masz to nie ma Co znaczy zerwało mi sie wisko ?napisz coś więcej ...Np. zerwał ci się pasek napędzający wisko ? zerwała Ci się sruba co jest przykręcone wisko ? pasek pracuje a wisko stoi? Śruba się zerwała.
OLIVER Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Popraw kod silnika !! bo takiego jak masz to nie ma Co znaczy zerwało mi sie wisko ?napisz coś więcej ...Np. zerwał ci się pasek napędzający wisko ? zerwała Ci się sruba co jest przykręcone wisko ? pasek pracuje a wisko stoi? Śruba się zerwała. Sama sruba imbusowa ori to koszt około 6zł No chyba ze stara się tak złamała ze nie pójdzie jej wykręcić to dojdzie jeszcze łozysko wisko ...koszt 100-150zł zależy od firmy no i parę zł robota ...To tak mniej więcej bo trudno powiedzieć jakie szkody są wyrządzone .Ja zakładam ze nie ma wiecej szkód ... A tak poza tym Na pewno masz silnik AVG? w tym roczniku?
Rekomendowane odpowiedzi