KUNEX Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 witam posiadam audi a4 b7 2.0 tfsi mam problem z check wyświetla mi sie czasami kop pokazał mi pompę wysokiego ciśnienia ale nia wymieniłem i dalej to samo raz swieci raz nie panowie pomożecie
lukirks83 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 a jak się pojawia check ponownie to cały czas masz błąd pompy? może zwarcie masz na stykach kostki
KUNEX Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 a jak się pojawia check ponownie to cały czas masz błąd pompy? może zwarcie masz na stykach kostki tak witam posiadam audi a4 b7 2.0 tfsi mam problem z check wyświetla mi sie czasami komputer pokazał mi pompę wysokiego ciśnienia ale wymieniłem i dalej to samo raz swieci raz nie panowie pomożecie
afroo. Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Masz niedaleko to podjedź do gregor10 na diagnostykę, lepszego speca od tfsi nie znajdziesz w okolicy.
Quattro200HP Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Błąd pompy czy coś z regulatorem? podaj kod błędu, chyba wiem o co chodzi. Pojawia się on też jak zalejesz do pełna czy tylko jak poziom paliwa schodzi do 1/4 baku? Zmieniłeś ten czujnik? http://www.uspmotorsports.com/Engine/Electrical-and-Sensors/G410-Low-Pressure-Fuel-Pressure-Sensor.html
Rekomendowane odpowiedzi