Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mocne uderzenie po odjęciu i dodaniu gazu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kupowałem na aledrogo ale trzeba uważać bo można kopić już z podróbą...

Są z oryginałami od 100 do 200 zł za sztuke. Jutro pojade i pewnie kupie. Zobaczymy. Dzieki za wszystkie odpowiedzi!

kupowałem na aledrogo ale trzeba uważać bo można kopić już z podróbą...

Są z oryginałami od 100 do 200 zł za sztuke. Jutro pojade i pewnie kupie. Zobaczymy. Dzieki za wszystkie odpowiedzi!

Powiedzcie mi jeszcze jaki luz na FLANSZY skrzyni jest "dopuszczalny" ?

Opublikowano

Co do półosiek,

Ja kupowałem do mojego AWX całe półośki od 2.0TFSI, półośki z końcówkami numerów AT. Używki kupowałem po 150zł sztuka. Znalazłem na allegro :)

Podobno te "AT" były do RSek wkładane, być może są wytrzymalsze - gdzieś tak mi się obiło o uszy.

Opublikowano
  • Autor

Co do półosiek,

Ja kupowałem do mojego AWX całe półośki od 2.0TFSI, półośki z końcówkami numerów AT. Używki kupowałem po 150zł sztuka. Znalazłem na allegro :)

Podobno te "AT" były do RSek wkładane, być może są wytrzymalsze - gdzieś tak mi się obiło o uszy.

Ok, poszukam. :)

Panowie. Niestety poszedłem dzisiaj i sprawdziłem jeszcze raz, Auto na podnośnik jedna strona, jedynka i kręcenie kołem. To nie przeguby mają luz. To jednak skrzynia. :/ Flansze mają luz. Jedna i druga strona tak samo. Koło idzie obrócić po 2-3 cm. :/

Opublikowano

jaki przebieg auta?

Opublikowano
  • Autor

jaki przebieg auta?

Tą skrzynie co teraz włożyłem ma niby niecałe 170 tyś. ale coś mi sie nie chce w to wierzyć. A autko ma 335 tyś.

Powiedzcie mi jeszcze jaki wy macie luz próbując obrócić kołem z wrzuconą jedynką na podniesionym aucie.

Jeszcze jedno ... dzieje sie tak tylko na rozgrzanym silniku. Pomózcie!!

Opublikowano

Kolego a nie masz czasami też jakiś wibracji przy przyspieszeniu tzw kangura przy obrotach od 1200-2500. Bo ja wymieniłem kompletne sprzęgło i dwumasa z sascha i mam właśnie taki problem jak opisuje i też dzieje mi się tylko na rozgrzanym silniku.

Edytowane przez Murdzu12

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolego a nie masz czasami też jakiś wibracji przy przyspieszeniu tzw kangura przy obrotach od 1200-2500. Bo ja wymieniłem kompletne sprzęgło i dwumasa z sascha i mam właśnie taki problem jak opisuje i też dzieje mi się tylko na rozgrzan

Mam tylko tak jak pisałem. Jade na 3,4 czy 5 puszcze gaz i dodam to czuć takie silne uderzenie aż lewarkiem zatelepie. Tylko na rozgrzanym przypominam.

I wszystko wiadomo.

Nie przeguby, nie półosie i nie zawieszenie, ani skrzynia.

Dwumas! Nawet 10 tyś. nie wytrzymał! Cały komplet był Sachsa dwumas + kompletne sprzęgło. :/

Opublikowano

Co kolego wymieniłeś zestaw na drugi i problem znikł?

Opublikowano
  • Autor

Co kolego wymieniłeś zestaw na drugi i problem znikł?

Tak. Złożyłem reklamacje i o dziwo uznali. :D Dostałem newke i teraz mozna cieszyć sie jazdą. :D

Opublikowano

Czyli reklamację uznali bez problemu to i ja też będę reklamował