ppa4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Panie i Panowie, Standardowa sprawa czyli odpryski na masce, w firmie za ich naprawę czyli za całą maskę chcą ponad 600..., mam ich kilka w tym 2-3 o średnicy około 7mm i to mega głebokich ... Czy ktoś kiedyś próbował zabezpieczyć je po prostu jakimś domowym lakierem do paznokci ? WIem że to będzie słabo wyglądało, ale na pewno lepiej niż białe plamy na granatowym lakierze, i lepsze to niż wystawienie czystej blachy na działanie pogody ...
wyzyk83 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 tu masz gotowe zaprawki tylko musisz kod lakieru swój znaleść http://allegro.pl/lakier-zaprawka-do-rys-fiat-opel-daewoo-skoda-vw-i6258557375.html
Maciek Zdanowski Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Polecam lakier zaprawkowy a nie rzeźbę z lakierem do paznokci. Dobre przygotowanie powierzchni tj odpuszczenie i położenie dwuskladnikowego lakieru zaprawkowego zapewni lepszy efekt i trwalosc Sent from my LG-H850 using Tapatalk
A4CCH Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 W ASO są zaprawki do kupienia, baza(kolor nadwozia) + bezbarwny. Podajesz tylko kod lakieru, nie jestem pewien ale chyba płaciłem 54zł, jest tam ich chyba 9ml, czyli zbliżone do pojemności lakierów do paznokci.
mashet Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 tutaj masz gotowy z ASO, podajesz VIN i dobierają Ci pasujący: http://allegro.pl/oryginalny-lakier-zaprawkowy-vw-audi-seat-skoda-i5964327773.html
ppa4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 No i fajnie!! A powiedzcie jak to jest z aplikowaniem tej zaprawki, jak to zrobic zeby to w miare wygladalo a nie kleks ... ? Jakies praktyczne porady albo filmik ?
3r4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 utnij pędzelek trochę, żeby był krótszy to nie nałożysz wielkiej kropli z którą później nic nie zrobisz
wyzyk83 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 jeszcze mozna wykałaczka sie pobawić
thomek00 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ktoś próbował robić polerke po takim zabiegu? Jak to wyglądało? Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka
pavvel89 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam, podłączę się do tematu co możecie polecić na coś takiego? http://images83.fotosik.pl/247/aab9b52eab32a939.jpg Widzę że polecacie lakier zaprawkowy z którym jeszcze się nigdy nie spotkałem.. czy może jakaś sklepowa chemia jest w stanie chociaż trochę pomóc doprowadzić auto do stanu sprzed, dodam ze lakiernik powiedział żeby pastą polerska mogę ściągnąć czerwona farbę z góry dzięki za każdy komentarz !
thomek00 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Według mnie szkoda się bawić w jakieś pośrodki tylko malowanie, poza tym pasta polerska, lakier zaprawkowy, robota a efekt i tak będzie marny więc lepiej dołożyć i do lakiernia Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka
K4rtm4n Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Według mnie szkoda się bawić w jakieś pośrodki tylko malowanie, poza tym pasta polerska, lakier zaprawkowy, robota a efekt i tak będzie marny więc lepiej dołożyć i do lakiernia Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka Dokładnie, zresztą jak ta firma chce od Ciebie wziąć 600 zł za to, to daj mache do lakierowania i za 500 zł powinieneś mieć full wypas
Rekomendowane odpowiedzi