PawelDSW Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Wie ktos gdzie mozna kupic /czy wgl mozna wkladke filtra powietrza pipercross?znalazlem do 1.8 tfsi ale do 2.0 211 nie... jedynie simota.
PawelDSW Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) A jaka jest różnica? W firmie a tak powaznie to nie mam pojecia ale w poprzednich autach mialem pipercrosa,sprawdzal sie wiec wlozylbym ten.jesli nie bedzie dostepny to wloze simote Edytowane 3 Listopada 2016 przez PawelDSW
griga-st Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Nieee, jaka jest różnica pomiedzy filtrem do 1.8 i 2.0? ?
PawelDSW Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Nieee, jaka jest różnica pomiedzy filtrem do 1.8 i 2.0? Na aukcji napisali 1.8 tfsi 120...,nie bylo wymienione 2.0 ale juz wszystko wyjasnione wiec nie bijemy piany
maciek333 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Ja mam u siebie w 2.0 tfsi pipercrossa i polecam jak najbardziej , do 1.8 jest na 100% taki sam Edytowane 4 Listopada 2016 przez maciek333
PawelDSW Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja mam u siebie w 2.0 tfsi pipercrossa i polecam jak najbardziej , do 1.8 jest na 100% taki sam Thx,znalazlem i zainstalowalem
bubel90 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 A jaka jest różnica pomiędzy pipercrossem a zwykłym filtrem? OK można go czyścić i rzadziej się go wymienia, ale czy wpływa jakoś na auto? Niby jest zwiększony przepływ powietrza, ale czy to da się odczuć przy jeździe?
PawelDSW Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 A jaka jest różnica pomiędzy pipercrossem a zwykłym filtrem? OK można go czyścić i rzadziej się go wymienia, ale czy wpływa jakoś na auto? Niby jest zwiększony przepływ powietrza, ale czy to da się odczuć przy jeździe? Przy serii nie wiem czy cos to daje ale jak modzisz to wiem ze tunerzy sami proponuja zeby wlozyc sportowa wkladke.Ja zrobilem kpl uklad wydechowy i softa,szykuje pod hybryde,big cooler wiec mysle ze nie zaszkodzi
gregor10 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 A jaka jest różnica pomiędzy pipercrossem a zwykłym filtrem? OK można go czyścić i rzadziej się go wymienia, ale czy wpływa jakoś na auto? Niby jest zwiększony przepływ powietrza, ale czy to da się odczuć przy jeździe? ja testowalem K&N vs ORI różnica jest na zasadzie błędu pomiarowego szkoda kasy w ten filterek. Seryjny filtr przepuszcza +300koni bez problemu
PawelDSW Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 ja testowalem K&N vs ORI różnica jest na zasadzie błędu pomiarowegoszkoda kasy w ten filterek.Seryjny filtr przepuszcza +300koni bez problemu Moze i tak.ja celuje w 350 ,Tuner sam doradzil zeby to wlozyc roznica jest 30-50 zl miedzy ori seria a sportowa wkladka
Rekomendowane odpowiedzi