BartasBDG Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Mam w swojej B6 włożone z lewej strony żarnik w wersji D1R(OSRAM) a z prawej strony D1S(philips), aktualnie jestem na etapie "regeneracji" odbłyśników ale to sprawdziłem przy okazji wyjęcia wszystkiego , a więc pytanka , co za różnica między jednym żarnikiem a drugim ? Skąd mam wiedzieć jakie "dedykowane" żarniki są do mojej wersji?
Maxero Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Na stronie Philipsa wyszło że masz D1S na lampach Bi-xenon ,bo inny model lampy do twojego już był wyposażony w D2S.
Fido Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 co za różnica między jednym żarnikiem a drugim ? Żadna oprócz nazwy. Kup ori i temat z głowy.
BartasBDG Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Tzn ja nie mam bi-xenonów a to wiem tylko chciałem się upewnić czy jakaś różnica . Zresztą narazie renowacja odblysników a żarniki za jakiś czas ale chciałem wiedzieć jakie
pawelosinski83 Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 palniki z literką "R" są do lamp bez soczewek...
Rekomendowane odpowiedzi