Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co Ci nie pasuje w Twoim 2.5? :decayed:

ja mam 1.9 :good: zamiana? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Wbrew pozorom nie narzekam na silnik. 3latka jeżdzę, nic sie nie działo. A chyba chce zobaczyć jak by sie jeździło 1.9 z małym wirusem ;)[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 18:09_________________________________________________ps Hugo prosił klubowiczów,żeby poklikac troche w te reklamy z tekstu, kliknij czasem,zeby zrobić jakas statystyke ;)

Opublikowano

jak będę miał u siebie wirusa to Ci powiem jak się jeździ :wink4:

Prezes zbiera na B8 pewnie :naughty: a co mi tam czasami można kliknąć

Opublikowano
  • Autor

chlopaki polecam film, bylem w niedziele i jest spoko

Opublikowano

ja również polecam ten film:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ale posypałooooo

W końcu można bączki pokręcic :kox:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________kolega wczoraj wybrał sie na przejażdżkę :)

Opublikowano

no ładnie wczoraj w łodzi posypało, chociaż i u nas nie jest źle żeby sobie polatać :naughty:

Opublikowano

he he ja mieszkam w łodzi obok pasażu łódzkiego :) to powiem wam że faktycznie ostro było :thumbdown: jeden pas to w zasadzie same tiry...ale kolejnego dnia było gorzej od strony Kutna około 6-7H się stało żeby Zgierz przejechać(w Helenówku TIR'y nie podchodziły pod górkę) Generalnie jakaś chora sytuacja od cholery śniegu i prawie żadnej spycharki nie widziałem cały dzień:/ a jak w Kutnie?! bo nieiwem co z jutrzejszym powrotem:D

Opublikowano
  • Autor

mysle,ze dzis już dałeś rade, wczoraj było znow kiepsko, ale pare pługów poszło. Ogólnie w kutnie przez te wszystkie dni ani razu nie posypali solą, zgarniaja tylko śnieg i zostawiają lód na drodze. Jednym słowem żenada!

Grunt to oszczędności, bo przecież zima sie dopiero zaczyna, szkoda piasku i soli, który zresztą został im z zeszłego roku...

Opublikowano

u mnie to samo, a solą chyba nie sypią bo są za duże temp. minusowe i jakby wszystko zamarzło to by było jeszcze gorzej

u mnie w mieście w jednym miejscu tak zrobili to w dzień stała woda a w nocy wiadomo co było :naughty:

Opublikowano

a może ekologia?! :polew: ja dojechałem :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Sto Lat Henioo!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :oklaski:

Pewnie w najbliższy weekend bedziesz tańcował z obrazami :kox: :gwizdanie: :drunk:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________Hej Mateusz co tam sie stało z Twoim podpisem? na klubowym aż było głośno :naughty:

Opublikowano

pochwalcie się o co chodzi :kox: :kox: :kox:

Łukasz kiedy jest zimowy? :mysli: jest już jakiś temat założony bo jakoś nie mogę znaleźć a chciałem się zapisać :naughty:

Opublikowano

hey hey :gwizdanie: zniknął jakoś od wczoraj a możesz dać linka do tego klubowego?! ja nawet wiadomości żadnej nie dostałem od nikogo ...ale pewnie dlatego głośno, że się reklamowałem FM'em :disgust: sorx nie doczytałem że nie można przepraszam :hi:

Opublikowano

w FM robisz? Jaki poziom efektywnosci ??:P

Opublikowano
  • Autor

Łukasz kiedy jest zimowy? :mysli: jest już jakiś temat założony bo jakoś nie mogę znaleźć a chciałem się zapisać :naughty:

sa przecieki,że będzie w ostatni weekend marca, ale jeszcze zapisów żadnych nie ma. Jak bede wiedział cos wiecej,to dam znac:)

PS. dawno śnieg nie padał :P

Opublikowano

sa przecieki,że będzie w ostatni weekend marca, ale jeszcze zapisów żadnych nie ma. Jak bede wiedział cos wiecej,to dam znac:)

PS. dawno śnieg nie padał :P

ok :naughty: :naughty: :naughty: no dawno nie padało, a ja do łodzi muszę niedługo lecieć, ciekawe ile mi zajmie dojazd :gwizdanie:

Opublikowano

henioo 6% w dwa tygodnie na razie dopiero ale mam aspiracje na więcej :) bawisz się też w to?! trochę problem bo inżynierke muszę pisać, a zbudowanie grupy troszkę czasu jednak zajmuje...

Szymon droga Kutno->Łódź przez Piątek dziś była nawet niezła ok. 10 troszkę zawiewało także wasza "1" powinna być tym bardziej przejezdna :)

PS. Razem z podpisem odcięli mi zdjęcie spotowe :angry:

Opublikowano

no to ładnie w 2 tyg. 6% to super wynik:) Ja wlasnie przez studia slabo rozwijam i utknąlem na 9% ale nie jest zle bez mojej pracy nowe osoby dochodza i to jest piekne :)