Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za naprawę tych drzwi i błotnika przedniego małe 2 wgniecenia i przerysowany jest na rancie za wszystko 1000 zł i w ciągu 5 dni auto będzie gotowe.... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

za naprawę tych drzwi i błotnika przedniego małe 2 wgniecenia i przerysowany jest na rancie za wszystko 1000 zł i w ciągu 5 dni auto będzie gotowe.... :mysli:

Obawiam się,że Kowalczyk w Kutnie weźmie jeszcze wiecej.

Opublikowano

dzisiaj są urodziny Prezesa, a nie widziałem nikogo od nas oprócz kolegi wypsia i jeśli macie chęć to złóżcie życzenia :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164650.0

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki co porabiacie w niedziele?? może spocik?

Opublikowano

Chłopaki co porabiacie w niedziele?? może spocik?

Nic :gwizdanie: a co chcesz się pochwalić lampami? :decayed:

Opublikowano

no ja w sumie mam bierzmowanie brata o 12 :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie jeszcze ich nie mam i nie wiem,czy za wczesnie ze spotem nie wypalilem, bo w niedziele pewnie bede po nie jechal :gwizdanie:

Mateusz, przyjedź z bratem, my mu zrobimy bierzmowanie :decayed:

Opublikowano

No wlasnie jeszcze ich nie mam i nie wiem,czy za wczesnie ze spotem nie wypalilem, bo w niedziele pewnie bede po nie jechal :gwizdanie:

Mateusz, przyjedź z bratem, my mu zrobimy bierzmowanie :decayed:

nie ma lamp-na żaden spot nie jadę! :evil:

oj nie zapomniałby takiego bierzmowania :kox:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj zalogował sie na forum kolejny kutnianin. Ciekawe,czy przywita sie i z nami :wink4:

Opublikowano

Siemka, chyba o mnie mowa :) Powitać wszystkich:) hehe. Wasza reklama na kci pomogła :) przeważnie zawsze dołączałem do forum takiego jakim autem jeździłem, ale po raz pierwszy tylu kutnian normalnie widze :). Ja swoją a4 nie mam sie narazie co chwalić bo jest do lekkich poprawek zarówno lakierniczych jak i mechanicznych, a zapisałem się tu po to by uzyskać trochę wiedzy na temat tego wozu.

Opublikowano

taaa nie dam brata demoralizować i tak ma już ciężko ze mną :evil:

Łukasz a jakie tam lampeczki zakładasz?:) chętnie zobaczymy nowe mody :good:

Opublikowano
  • Autor

Jak założe,to przyjedziesz na spota i zobaczysz, wiecej nie powiem,bo nie przyjedziesz

Opublikowano

Siemka, chyba o mnie mowa :) Powitać wszystkich:) hehe. Wasza reklama na kci pomogła :) przeważnie zawsze dołączałem do forum takiego jakim autem jeździłem, ale po raz pierwszy tylu kutnian normalnie widze :). Ja swoją a4 nie mam sie narazie co chwalić bo jest do lekkich poprawek zarówno lakierniczych jak i mechanicznych, a zapisałem się tu po to by uzyskać trochę wiedzy na temat tego wozu.

Witamy kolegę :hi:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 16:31_________________________________________________

Jak założe,to przyjedziesz na spota i zobaczysz, wiecej nie powiem,bo nie przyjedziesz

to na spota mają być założone :naughty: i czekamy, aż się zrobi ciemno bo trzeba zobaczyć jak świecą po zmroku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

cześć! w końcu jeden kutnianin który trafił z moich ogłoszeń. a myslałem,że to daremny trud :gwizdanie:

Witamy na forum, zaglądaj na spociki, i czasami do działu sprzedam :P Szymon Ci lampki ładne może zaoferować za dobrą cenę hehe

Opublikowano

cześć! w końcu jeden kutnianin który trafił z moich ogłoszeń. a myslałem,że to daremny trud :gwizdanie:

Witamy na forum, zaglądaj na spociki, i czasami do działu sprzedam :P Szymon Ci lampki ładne może zaoferować za dobrą cenę hehe

czyżby wizytówki też wchodziły w ten Twój trud? :naughty:

jakie lampiszony? :kox:

chłopaki a tak w ogóle to co z tym spotem? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No sprzedałeś te swoje Bixy? chyba ze spota nici, ja jutro do lodzi lece,nie wiem o której wróce...

Opublikowano

No sprzedałeś te swoje Bixy? chyba ze spota nici, ja jutro do lodzi lece,nie wiem o której wróce...

nie, nie sprzedałem-czekają na nowego właściciela :decayed:

jak masz sam odbiór to ja jestem dzisiaj w łodzi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i c**jnia. Podobno lampy okazały sie uszkodzone... coś mi tu śmierdzi :angry:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 19:27_________________________________________________... no i musze sie napic

Opublikowano

no i c**jnia. Podobno lampy okazały sie uszkodzone... coś mi tu śmierdzi :angry:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 19:27_________________________________________________... no i musze sie napic

śmierdzi Ci napewno to że ktoś się z nim dogadał na priv dał ze 20zł więcej i dlatego ich nie ma :thumbdown: niestety sam parę razy zostałem tak załatwiony, a rezerwacja nie robi na niektórych żadnego wrażenia :sick3:

Opublikowano

witam. zanim do lampek dotrę to po drodze mam : tarcze przód ( bo kierownice z rąk wyrywa :) ), klocki oczywiście przód, amory przód, przeguby ( bądź półośki ) nie wiem jak mi sie uda dostać ( dodam że mam automata ), a na koniec wyciek oil z michy ( bo odme już wymieniłem ), a no i na koniec mała diagnostyka zawieszenia bo na pewno coś się znajdzie:) hehe i teraz pytanie: jakiego mechaniora polecacie w kutnie??? ja przerobiłem już pewnie z połowę i na żadnego uczciwego ani przykładającego się do roboty ,z żalem muszę stwierdzić, nie trafiłem... mam dwa autka więc zawsze coś jest do zrobienia a te spece ni cholery się nie przykładają do roboty bo mają w ch***j roboty i widać nie zależy im na stałym kliencie. dodam że nie jestem jakimś lewusem ale z braku czasu ( pracuję i po 12-16 godz na dobę ) nie mam chęci na grzebanie przy samochodzie. w wolnym czasie tylko browar i kimono :). więc tak na początek jakiego mechaniora w naszej metropolii polecacie do zrobienia tego co wyżej wypisałem??? ja mam zamiar teraz wstawić do tego gościa co zaraz za basiorem robi ( taki fajny kolo z brodą :) )... kiedyś mi coś tam robił w vw polo i nawet powiem szczerze nie narzekałem. z a4 też chciałem do niego jechać na takie podstawowe wymiany co zaraz po zakupie się robi, ale powiedział, że robi wszystko oprócz grzebania w skrzyni automatycznej... z jednej strony to chwalę bo powiedział czego nie robi i nie obiecał mi, że zrobi a tak naprawdę by spieprzył... pozdrawiam i czekam na jakieś propozycje...