Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

pompiarza masz w Kutnie na Dybowie... :cool1: gościu zajmuje się pompami od wszelakiego sprzętu... musiałbyś podjechać i zapytać czy pomoże :hi:

Mówisz o tym chodorku,co u zachorskich robil? bo innego mechanika z dybowa nie znam.[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 20:08_________________________________________________

tym razem problem mnie tutaj zagnał... znacie jakiegoś dobrego "pompiarza" w naszej okolicy???? zaglądam pod maskę ( czasem trzeba zobaczyć co tam się dzieje) i szlak mnie trafił... ropsko się z pompy leje... ostatnimi czasy wymieniłem: rozrząd + wszystkie płyny, klocki, tarcze i amory przód + tył to samo + jeszcze sprężyny i teraz w silnik wchodzę :) porażka :wallbash:

bo podobno tylko łódź zostaje...

Niestety ja z kutna nikogo nie znam od pomp. Kolega niedawno robił uszczelnienie pompy w 2,5tdi i go wyszło jakies 1200zł ale pompe gdzies odsyłał. Jeśli jesteś gotów na takie koszty to daj znać i dowiem sie gdzie to było robione[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 20:10_________________________________________________PS slyszałem o takich co silikonem zalepiali :D:naughty:

Opublikowano

jeśli w grę wchodzi wysyłka to może p. Bogdan z Nadarzyna? :mysli:

Opublikowano

Łukasz Krzyśka sąsiad naprawia pompy jak by maniekmaniek13 do niego zadzwonił na pewno on coś mu doradzi ... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

o pompach to juz by tu książke napisał wiec znajdziesz w szukajce na pewno sporo informacji. Dziwne,ze Ci sie paliwo leje, bo u tego mojego kolegi znów nie wylewał paliwa,a zaciągal powietrze...

Jesteś pewien,ze to z samej pompy, może jakiś przewód paliwa ma nieszczelność...[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 20:28_________________________________________________

Łukasz Krzyśka sąsiad naprawia pompy jak by maniekmaniek13 do niego zadzwonił na pewno on coś mu doradzi ... :mysli:

Kudre tam cały żychlin to mechaniory heheheh

Dałem już Mańkowi numer do Krzyśka,także może sie do niego odezwac.

Co tam w Brukseli slychać? na pomorskich to jestes codziennie a do ziomków swoich nie zajrzysz hehehe

Opublikowano

zaglądam co odzienie ale nie zawszę coś nasmaruje... :decayed:

nic ciekawego wszystko w normie jest za***iście bo napadało śniegu i temperatura minusowa czuję się jak w domu... :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Wpadasz na święta,czy w marcu większa wyprawa?

Opublikowano

lukasera wydaje mi się że to właśnie ten gość (Chodorek)

Opublikowano

Wpadasz na święta,czy w marcu większa wyprawa?

na święta nie przyjeżdżam Agata tylko przylatuje 26 grudnia oczywiście jak nie będzie odwołany lot ... :naughty:

jednak w marcu spędzę sobie kilka dni na skuterku śnieżnym jak dopisze pogoda... :kox:

Opublikowano

witam. dzięki wielkie za zainteresowanie tematem...chodorka znam :) dzisiaj jade do niego niech zagladnie co jest grane już tak dokładnie... ja wam powiem że ja mam baaaardzo złe doświadczenia z mechaniorami... z wykształcenia jestem mechanikiem :) , ale zajmuję się w życiu zupełnie czym innym :) :) sam się zastanawiałem nad wdrożeniem w mechanikę ( mam znajomych u których mógłbym przez parę lat zdobyć ociupinę doświadczenia ), ale ja jestem za uczciwy :tongue4: ... nie mógłbym tak ludzi w c**ja robić... mam zanjomych mechaników, ale nie kolegów i to jest różnica... i tak szukam nowych grzebków może w końcu trafię na jakiegoś przyzwoitego,przykład: wymieniałem rozrząd u gościa i umowa była taka, że on mi części wszystkie zapewnia... rozrząd wymienił ok. ale zalał ten sam płyn ( wodę ) do układu chłodzenia i przy tych pierwszych -17 mi złapało... on idiota a ja pojebany... bo myślałem, że jak koleś zobaczy taki płyn ( wodę ) to zaleje nowym, ale widać, że jak się palcem nie pokaże to już mają w pupie... wiele rzeczy chciałbym zrobić sam lecz najzwyczajniej w świecie nie mam czasu! w sezonie po 15 godzin tyram, a teraz? bałwana można ulepić jak się garażu nie ma...

Opublikowano

maniekmaniek13 z czystym sumieniem mogę ci polecić Krzyśka (jego nr.tel. dał ci Lukasera) znam się z nim od dzieciaka jest bardzo dobrym mechaniorem i uczciwym. :good:

Na co dzień pracuje u Miniszewskich w kutnie a po godzinach naprawia auta znajomym w domu (Żychlin).Ja u niego naprawiałem i naprawiam wszystkie auta które miałem i mam...

Ps.jeśli się zdecydujesz na jego usługi to powiedz że ja ci dałem jego namiary.... :hi:

Opublikowano

i teraz kurcze w kropce jestem bo byłem przed chwilą u chodorka :) i on mnie odesłał tam do gościa na jesienną do "pompiarza" i jutro na 8,00 rano się umówiłem... a do tego "krzysia" co polecacie też dzwoniłem, ale ma termin dopiero po nowym roku... a szkoda mi patrzeć jak moje grosze ulatują sobie przez pompę . . . a leci :witch: już w miarę galancie. . . ( spalanie mi wzrosło sporo i myślałem że to przez te opony giganty co zamontowałem, ale jak wcześniej pisałem- zaglądnąłem pod mache a tam se kapie i kapie... ) jeszcze swięta i bryka potrzebna. . . z bólem, ale muszę na jesienną oddać. a z usług pana krzysia napewno skorzystam, ale ze sprawą, która będzie mogła trochę poczekać...

przynajmniej sprawdzę tego kutnowskiego pompiarza i se jakieś zdanie o nim wyrobię, czy jest godzien tykania się mojej "LALECZKI" :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to zdaj później relacje i opowiedz ile Cie to kosztowało ;)

Powodzenia.

PS. Minimalny czas oczekiwania do Krzyśka to około 2 tyg... ale jeśli chcesz robić rozrząd itp to zarówno ja jak i Wypsiu polecamy :)

Opublikowano

chłopaki możecie kogoś polecić w Kutnie(okolicach) kto robi jakieś dobre zabezpieczenia auta przed kradzieżą? i oczywiście żeby po wizycie u tego fachowca auto nie zginęło :naughty: generalnie co możecie polecić? nie chodzi o zdradzanie Waszych zabezpieczeń lecz o podpowiedź co to by mogło być :wink4:

sam osobiście znam dwie osoby które zaprowadziły auta do zachorskich i w przeciągu miesiąca/dwóch auta dziwnym trafem zostały skradzione :confused4: oczywiście oni nie zakładali zabezpieczeń ale musieli je poznać w celu odpalenia auta

Opublikowano

Dobry wieczór :hi:

W ostatnią sobotę stycznia robimy imprezkowego spota w jakimś klubie z muzyczką. Popijemy, potańczymy, powyrywamy foczki na cztery pierścienie, wiecie :naughty:

Jak coś - zapraszamy do Łodzi.

Wszelkie info na bieżąco tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.21120

:wink4:

Opublikowano

Panowie jak by ktoś chciał jakiś Monitoring domu, posesji, kamery w domu w Kutnie i okolicach to kolega Siata po godzinach pracy robi takie rzeczy i ma ceny konkurencyjne.... :hi:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=28876

Opublikowano
  • Autor

chłopaki możecie kogoś polecić w Kutnie(okolicach) kto robi jakieś dobre zabezpieczenia auta przed kradzieżą? i oczywiście żeby po wizycie u tego fachowca auto nie zginęło :naughty: generalnie co możecie polecić? nie chodzi o zdradzanie Waszych zabezpieczeń lecz o podpowiedź co to by mogło być :wink4:

sam osobiście znam dwie osoby które zaprowadziły auta do zachorskich i w przeciągu miesiąca/dwóch auta dziwnym trafem zostały skradzione :confused4: oczywiście oni nie zakładali zabezpieczeń ale musieli je poznać w celu odpalenia auta

PW poszło[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:06_________________________________________________PS nie jedźcie do Carrefoura :P dziś 15 min wyjeżdzałem z parkingu!!! ludziiii jak mrówków i oczywiście chamstwo. Obowiązuje zasada "jak sie nie wpierdolisz nie wyjedziesz". Oczywiście co 3 na oponach letnich nie daje rady podjechać pod górke przy wyjeździe :confused4:

Opublikowano

Ty to chyba nie masz wyboru czy jechać czy nie jechać :gwizdanie:

Opublikowano

PS nie jedźcie do Carrefoura :P dziś 15 min wyjeżdzałem z parkingu!!! ludziiii jak mrówków i oczywiście chamstwo. Obowiązuje zasada "jak sie nie wpierdolisz nie wyjedziesz". Oczywiście co 3 na oponach letnich nie daje rady podjechać pod górke przy wyjeździe :confused4:

zamiast zapraszać klientów to ich jeszcze wygania :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

he he ja tam mu się nie dziwie:) 2.5 litra , Quattro na pewno na porządnej gumie, a stoisz w kolejce bo ktoś nie wymienił gumek na zime :wallbash:

Opublikowano

Pany życzę wszystkim....

Pachnącej lasem choinki,

na stole wódki i szynki,

Zdrowia szczęścia, pomyślności,

nie połykać z karpia ości,

nie jeść bombek, nie palić siana

jeść pierogi, lepić bałwana,

a w sylwestra pijta do rana.

ZDROWYCH WESOŁY ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU...... :hi: