Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać.

daj znać co i jak

:good: ale i tak się widzimy dzisiaj :gwizdanie:

Chyba masz dla mnie jakieś podarki z BT, że tak chcesz sie spyknąć :decayed:

PS. Na malince też moze być wesoło. Dajcie znać,zebym wiedział gdzie jechac :P

Opublikowano

Szymek widze,ze maja w Łdz spore problemy gdzie jadą. Słuchaj,ja jade niebawem do Kasi i moge nie mieć dostępu do netu. Napisz mi smsa gdzie sie w koncu umowili i o ktorej godzinie. Ja najprawdopodobniej bede w łodzi okolo 18. Osobiście mi real odpowiada,bo i tak musze na małe zakupy sie wybrać.

daj znać co i jak

:good: ale i tak się widzimy dzisiaj :gwizdanie:

Chyba masz dla mnie jakieś podarki z BT, że tak chcesz sie spyknąć :decayed:

PS. Na malince też moze być wesoło. Dajcie znać,zebym wiedział gdzie jechac :P

hehe z miłą chęcią bym coś Ci podarował, ale sam z Jarko nie mogłem się dogadać i dla siebie nawet niczego nie kupiłem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Łukasz jak coś będę wiedział co i jak, dam znać :wink4:

Opublikowano

chlapoaki my od godz 16.00 bedziemy na Malince w Zgierzu :decayed:

Opublikowano

chlapoaki my od godz 16.00 bedziemy na Malince w Zgierzu :decayed:

:good:

Opublikowano
  • Autor

Szamek pijaku dotarłes? :naughty:

Opublikowano

O, widzę dotarliście :good: :good: :good:

A Młode Wilki gdzie? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

dotarłem, dotarłem :wink4: ale ogólnie w domu byłem coś przed 1:00 bo jeszcze znajomi mnie na mieście zwinęli, a powietrze dzisiaj takie gęste coś :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Widzisz kurde wykrakałeś, za dużo nachuchałeś rano i deszcz przyszedł :gwizdanie:

Opublikowano

Widzisz kurde wykrakałeś, za dużo nachuchałeś rano i deszcz przyszedł :gwizdanie:

bardziej bym powiedział że pogoda taka butelkowa :naughty: :naughty: :naughty:

p.s. jak rozłączyliśmy się w Kutnie i przestaliśmy gadać przez CB od razu mi się urwał film i nie pamiętam drogi do K-ce :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Widocznie fale radiowe dobrze na Ciebie działały :P

No fakt,wczoraj była mocno butelkowa pogoda, na szczescie ja to dobrze wykorzystałem :drunk:

Opublikowano

No fakt,wczoraj była mocno butelkowa pogoda, na szczescie ja to dobrze wykorzystałem :drunk:

masz zdrowie :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kurde dostalem prezent z wyjazdu na zlot do Jarosławca... Straż Gminna Człuchów

Chcialo im sie jebać z wydrukiem i kopertą dla j**anych 11km/h [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 22:08_________________________________________________100zł i 2pkt

Opublikowano

Chcialo im sie jebać z wydrukiem i kopertą dla j**anych 11km/h [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 22:08_________________________________________________100zł i 2pkt

Olej, nie pamiętam dokładnie, ale mają maksymalnie 30 albo 90 dni od zdarzenia, żeby Ci wysłać fotkę.

Mogą Cię cmoknąć w pompkę teraz :wink4:

Opublikowano

Olej, nie pamiętam dokładnie, ale mają maksymalnie 30 albo 90 dni od zdarzenia, żeby Ci wysłać fotkę.

Mogą Cię cmoknąć w pompkę teraz :wink4:

Kimi ale on pewnie teraz dostał jak my byliśmy w BT :wink4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 08:42_________________________________________________

Łukasz poczytaj sobie w internecie na ich temat, ja kiedyś też dostałem 100zł i 2pkt z białego boru, również straż gminna i żałowałem później że wysłałem im dane kto kierował furą i w ogóle, a mandat i tak opłaciłem prawie rok po zdarzeniu :cool1:

wczoraj byłem w KPP Kutno i sprawdzali mnie po peselu i nic nie było o tym mandacie, a rok od wykroczenie minie teraz jakoś w czerwcu, więc nie wiem gdzie są te pkt karne od nich :decayed: tak jak mówiłem poczytaj sobie o nich w necie bo dużo ludzi w ogóle się do nich nie zgłasza

Opublikowano
  • Autor

No teraz dostalęm, 25 marca :disgust:

Poczytam,bo z tego co pamietam można napisać,ze kierowcą był obywatel USA lub innego kontynentu i wtedy odpuszczają temat...

Opublikowano

Poczytam,bo z tego co pamietam można napisać,ze kierowcą był obywatel USA lub innego kontynentu i wtedy odpuszczają temat...

poczytaj poczytaj bo też coś takiego słyszałem, gdzieś czytałem że mogła jechać Twoim autem osoba która chciała go kupić lecz nie kupiła a Ty tej osoby danych osobowych nie znasz :wink4:

Opublikowano

....nie kombinuj Lukasera tylko zapłać, miej jaja i bądź wzorowym obywatelem i przykładem dla innych .... :decayed:

Ps.. jeśli chcesz to mogę Ci kopsnąć dane pewnego Ukraińca kiedyś pomagałem mu nabyć kilka aut w BE i parę sztuk było na niego wyrejestrowane w PL.... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

I nastała cisza :gwizdanie:

Szymek, moze zrobimy jakiś dział, "forum dwuosobowe Kutno" :D

Opublikowano

I nastała cisza :gwizdanie:

Szymek, moze zrobimy jakiś dział, "forum dwuosobowe Kutno" :D

no nie wiem co się porobiło z całą resztą, tutaj wszystko działa wstecz, zamiast przybywać użytkowników to ich ubywa :decayed:

Opublikowano

...dziwisz się Szymon...bo ja nie... :cool1:

jeśli tu przebywa cały czas ktoś taki jak Lukaser to nic dziwnego,bo on to do przyjemniaczków nie należy a tym bardziej na żywca...... :decayed:

czarnuch Tomeks zawsze do niego pisze... nienawidzę Cię ..... :decayed: