dudi75 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam ,mam maly problem i nie moge sobie poradzic . Mam silnik AWX z pompkami i powinienem miec zamontowana pompe paliwowa najlepiej bylo by do zbiornika ale niewiem czy sie zmiesci od B6 . Jasli nie podejdzie to moze jakies inne pomysly ?? Podobno mozna zalozc jakas pompe na przewod paliwowy . Macie jakies ciekawe pomysly?
grzanek85 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dudi baki w każdej b5 oprócz quatro są takie same od 95-2001 więc może tą pompę od ajm. Tylko trzeba by zobaczyć u kogoś jak jest mocowana czy jest to kompletna pompa ze smokiem czy taka w kilku elementach jak miałeś.
dudi75 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 Najlepiej jakby ktos zechcial wykrecic ze swojego AJM i zrobil pare fotek kompletnej pompy to bym wiedzial czy cos brakuje . Jest ktos chetny ?? A jak nie ,to Grzanek polecimy na jakiegos spota w Polske gdzie spotkac mozna AJM ,ja zagadam kolege od fury a ty wykrecisz mu po kryjomu pompe i pstrykniesz pare fotek A tak na powaznie to kturys kolega z AJM moglby zrobic jakas fotke ile to czasu zajmuje odkrecic dekielek zdjac kostke i dwa wezyki 15 min i po klopocie flaszke postawie i bedzie ok
Rekomendowane odpowiedzi