Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oooo ale flaszeczka nie pogardzisz :gwizdanie:

wiec zajze ale nie wiem kiedy nawt nie wiem czy w tym roku bo zabiegany jestem i kawalek jest do ciebie

Pozdrowka :a4fan:

spoko jak się zdecydujesz daj znać chętnie pomogę

Opublikowano

jak narazie dziękóweczka za checi :hi:

Opublikowano

witam od niedawna jestem w posiadaniu VAG-COM :> w razie potrzeby mogę udostępnić, pozdrawiam :hi:

Witam

Bardzo chętnie bym chciał skorzystać - coś się dzieje z alarmem lub modułem komfortu ( alarm sam się włącza chyba że go zdezaktywuje w drzwiach) - byśmy podpięli i sprawdzili co się z nim dzieje!

Do Sierpca mam z 18 km więc blisko ale przy takiej pogodzie jaką mamy teraz za oknem to nawet do garażu mam daleko hehe ;)

Jak pogoda odpuści trochę to się odezwę z prośbą o spotkanko.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

W jakim stanie masz aku?

Opublikowano

W jakim stanie masz aku?

Przy mrozach poniżej - 10C kręci bardzo kiepsko

Przy temp dodatniej jest w miarę ok

Opublikowano
  • Autor

No to obstawiam, ze te problemy z alarmem wynikaja wlasnie ze slabego aku...

W jaki sposob Ci sie wlacza alarm? Rano przychodzisz i mrygaja awaryjne moze?

Opublikowano

Zaraz po zamknięciu samochodu po około 1 minucie może trochę dłużej (migają kierunki i cicho pika syrena z bagażnika)

Jak go zdezaktywuje guzikami w drzwiach to się nie włącza więc myślałem, że może jakiś czujnik padł (np ruchu) od alarmu lub moduł komfortu głupieje.

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi sie, ze to slaby aku... tak z reguly auto reaguje wlasnie.

Opublikowano

Jak wymienię akumulator to dam znać czy pomogło

Opublikowano

witam od niedawna jestem w posiadaniu VAG-COM :> w razie potrzeby mogę udostępnić, pozdrawiam :hi:

Witam

Bardzo chętnie bym chciał skorzystać - coś się dzieje z alarmem lub modułem komfortu ( alarm sam się włącza chyba że go zdezaktywuje w drzwiach) - byśmy podpięli i sprawdzili co się z nim dzieje!

Do Sierpca mam z 18 km więc blisko ale przy takiej pogodzie jaką mamy teraz za oknem to nawet do garażu mam daleko hehe ;)

Jak pogoda odpuści trochę to się odezwę z prośbą o spotkanko.

Pozdrawiam

Cześć oczywiście chętnie pomogę w razie potrzeby sprawdzić błedy tylko musisz mi dać wcześniej znać, pozdrawiam

Opublikowano

Ja byłbym chętny na usunięcie błędu AirBaga, oczywiście jeżeli Tobię to odpowiada, myśle że w kolejnym tygodniu jak byś chwile znalazł to mógłbym podjechać.

Opublikowano

Ja byłbym chętny na usunięcie błędu AirBaga, oczywiście jeżeli Tobię to odpowiada, myśle że w kolejnym tygodniu jak byś chwile znalazł to mógłbym podjechać.

Cześć oczywiście możemy się ustawić na VAG,a w nastepnym tygodniu. Ja będę jutro rano w Płocku na giełdzie jek chcesz to wezmę ze sobą laptopa tylko musiałbyś załatwić gniazdo do ładowania

Opublikowano

Kaszanka bo jutro mnie nie ma, ale odezwe się do Ciebie na PW w ciągu tygodnia i się ustawimy wielkie dzięki kolego :):hi:

Opublikowano

Kaszanka bo jutro mnie nie ma, ale odezwe się do Ciebie na PW w ciągu tygodnia i się ustawimy wielkie dzięki kolego :):hi:

Drobiazg :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a moze by jakis spocik zrobic w plocku np??

Opublikowano
  • Autor

a moze by jakis spocik zrobic w plocku np??

na spota musisz przyjechac do Plonska [mozemy zrobic cos po nowym roku, albo np. w niedziele najblizsza] - bo koledzy z Plocka mimo, ze z jednego miasta, to nie potrafia sie spotkac :decayed:

Opublikowano

a to macie jakies spoty u siebie? duzo was przyjezdza? myslalrem zeby moze zorganizowac w płocku jaky chociaz kilka osób przyjechalo

Opublikowano
  • Autor

organizujemy raz na kilka miesiecy spota w Plonsku dla ludzi z okolic - ja mieszkam w Warszawie, w Plonsku jestem nieregularnie co miesiac-poltora, wiec ciezko o regularne spoty ;)

Opublikowano

ja np bym chcial po nowym roku bo od miesiaca mam fure rozwalona ;(

Opublikowano

no trzeba bedzie jakos sie ustawic wlasnie po nowym roku wiadomo teraz wyjazdy itp takze zgadamy sie jakos po sylwku na spota w plocku zobaczymy moze wypali tymczasem zycze WESOŁYCH ŚWIAT