Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no trzeba bedzie jakos sie ustawic wlasnie po nowym roku wiadomo teraz wyjazdy itp takze zgadamy sie jakos po sylwku na spota w plocku zobaczymy moze wypali tymczasem zycze WESOŁYCH ŚWIAT

Cześć mi pasuje po sylwku tylko trzeba date ustalić np. 2-3stycznia mi pasuje w kazdym razie jestem na tak :hi: pozdrawiam i wesołych świąt

Opublikowano

mi tez pasuje rowniez zycze wszystkim wesołych i zdrowych Świąt i szczęśliwego nowego roku !!!!!!!!!! :notworthy:

Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

dobra w takim razie moze zrobimy liste osób które beda na spocie mysle ze 2 stycznia bedzie lepszym terminem gdyz jest to niedziele wiec moze tez wstepnie godzina 19:00

1.DAjmler4

Opublikowano

dobra w takim razie moze zrobimy liste osób które beda na spocie mysle ze 2 stycznia bedzie lepszym terminem gdyz jest to niedziele wiec moze tez wstepnie godzina 19:00

1.DAjmler4

ja też się podepne

1.DAjmler4

2.street23player

Opublikowano

mi nie stety nie pasuje bo w niedziele wracam dopiero

Opublikowano

mnie nie bedzie ze wzgledu na awarie auta. :confused4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 15:05_________________________________________________chyba ze zdaze sie z tym uporać, choć wątpie. $ ....

Opublikowano

widze ze chyba jednak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej w ten dzien

Opublikowano

widze ze chyba jednak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej w ten dzien

Cześć to nie o termin chodzi tylko o lenistwo, ale nikogo nie bedziemy zmuszać. Ja jestem chętny na spota w płocku, pozdrawiam :)

Opublikowano

ja tez jestem chetny ale spotkav sie w dwie osoby to chyba troszke bez sesu moze przesunmy to na jakis inny termin

Opublikowano

ja tez jestem chetny ale spotkav sie w dwie osoby to chyba troszke bez sesu moze przesunmy to na jakis inny termin

ok masz rację

Opublikowano

hmm w takim razie moze wtepnie znowu ustalmy jakis termin moze niech bedzie 08.01 godzina 19;00 pod antypodkowa

1.dajmler4 (moze uda mi sie namówic dwóch kumpli z audicami zeby przyjechali

Opublikowano

hmm w takim razie moze wtepnie znowu ustalmy jakis termin moze niech bedzie 08.01 godzina 19;00 pod antypodkowa

1.dajmler4 (moze uda mi sie namówic dwóch kumpli z audicami zeby przyjechali

2.street23player

oczywiście chętny na spota :wink4: , ale widze że ja mam łatwiej przyjechać z Sierpca niż niektórzy z Płocka. Pozdrawiam :thumbdown:

Opublikowano

ja tez oczywiscie moge sie zjawic juz jestem w okolicach wypoczety :)

Opublikowano

tez bylbym chetny ale nie wiem jak wyjdzie mi z czasem w sobote :/ a moze zrobic zlocik 6 wszyscy maja wolne

Opublikowano

tez bylbym chetny ale nie wiem jak wyjdzie mi z czasem w sobote :/ a moze zrobic zlocik 6 wszyscy maja wolne

popieram mi pasuje ta data

Opublikowano

mi czwartek nie pasuje nie ma mnie w okolicach :gwizdanie:

Opublikowano

to jak robimy dzis jakis spocik??

dzisiaj to juz nie, ale nastepnym razem podaj godzine i miejsce to napewno się zjawie. Pozdrawiam