Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja na pare minutek tez sie zjawiłem znalazlem czas dla klubowiczow :cool1:

Opublikowano

no całkiem ciekawe niepowiem musze poszperać co bedzie pasowało do naszych furek bo to chyba jest na CAN.

Może rozkminimy temat i sobie zbiorowo zamontujemy:)

Ja napewno robie światła dzienne w drogowych bo to wyglada na bardziej orginalne niż w halogenach.

Opublikowano

No temat do przemyślenie - ciekawe jakie koszty??

Opublikowano

http://allegro.pl/swiatla-dzienne-audi-skoda-volkswagen-modul-z-clh-i1575130063.html

Ja mysałem o tym, ale bende zglebiał temat i kolega kupował cos takiego do skody za 70zł ale bez funkcji odprowadzania do domu:) może cos da sie załatwić od tego gościa co mu sprzedał może tez bendzie miał patent na doświetlanie zakretów.

Opublikowano

jakby co to mam na sprzedanie felgi i oponki :decayed: jakby kto chcial kontakt priv

juby popytac ci o te zaciski od s4??

P.S jeszcze raz sory za te moje szalenstwa twoim autkiem :notworthy:

Opublikowano

możesz zapytać ale ja i tak dopiero za 3-4 miesiące bym chciał kupić wiec chyba narazie niema sęsu, zobaczymy jak ty bedziesz hamował:)

spoko mój silnik "od pralki" jest przyzwyczajony;)

Opublikowano

juby - zdecydowanie najfajniej jeżdżąca Audiczka, Lukasza też miodzio, ino moja babcia was wytrzęsła - do zobaczenia następnym razem

Opublikowano

ino moja babcia was wytrzęsła

twoja przy mojej to tapczan :tongue4: Ty i Łukasz najbardziej komfortowe:) wasze sa spokojne i wygodne a mój to nerwus poprostu zawieszenie 1BV :wink4:

o takich światlach dziennych mowilem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=37188.0;highlight=s-line+opis+b6

Opublikowano

witam koledzy

rozpoczynam tutaj inicjatywe odtworzenia automobilklubu ziemi plockiej i prosil bym o osboby które by byly chetne byc czlonkami tego stowazyszenia, popytajcie znajomych, kolegów rodzine moze oni tez by byli chetni,

ruszmy to miasto zacznijmy organizowac w nim imprezy motoryzacyjne niech zacznie sie cos dziac

wstepnie powiem tak rozmawialem z prezydentem przed wyboram jest ZA wiec teraz bedzie musial pokazac ze tak jest

Opublikowano

Oskar, ja jestem za, zakładałem z kolegami SSKWP więc wiem jak to wygląda od strony prawno-praktycznej. w razie czego służę pomocą.

Opublikowano

z mila checia posluze sie rada obgadamy na spocie

Opublikowano

witam koledzy

rozpoczynam tutaj inicjatywe odtworzenia automobilklubu ziemi plockiej i prosil bym o osboby które by byly chetne byc czlonkami tego stowazyszenia, popytajcie znajomych, kolegów rodzine moze oni tez by byli chetni,

ruszmy to miasto zacznijmy organizowac w nim imprezy motoryzacyjne niech zacznie sie cos dziac

wstepnie powiem tak rozmawialem z prezydentem przed wyboram jest ZA wiec teraz bedzie musial pokazac ze tak jest

Ja sie pisze! I tuner Mr Robak tez!:)

Opublikowano

ok bardzo mnie to cieszy w koncu jakis odzew od moich znajomych z innych forów, z tego forum i ogólnie z plocka i okolic obgadamy na spocie, ps juby jakbys mógl to zapros kramara tezby sie przydal zeby obgadac temat

Opublikowano

w ten czwartek godzina 19:30

4 poziom parking galeria mosty

Opublikowano

dejf hmmm to ty masz prototypowy egzeplarz grzebnietego silnika jak Mariusz??:) (kiedyś opowiadał ze robiliscie to równolegle) moze wpadniesz w czawartek?

Opublikowano

moge sie delikatnie dzis spóźnić ale bendę :cool1: